Dizi Haberleri

Blade Runner 2099 Dizisine Tom Burke ve Maurizio Lombardi Dahil Oldu

Denis Villeneuve’nin 2017 tarihli müthiş devam filmi Blade Runner 2049’u takip edecek olan mini dizi Blade Runner 2099’dan haber var!

Amazon Prime Video’nun kanatları altında yapım sürecinde olan Blade Runner 2099’un kadrosuna Furiosa’da karşımıza çıkan Tom Burke ve Ripley’den tanıdığımız Maurizio Lombardi eklendi. Dizinin başrollerini ise Michelle Yeoh ve Hunter Schafer üstleniyor.

Karakter detaylarına bir bilgi henüz FRPNET Plaza’ya ulaşmadı ancak çekimlerin Prag’da başladığını biliyoruz. Bir aşamadan sonra ise çekimler Barselona’ya taşınacak. Gördüğünüz ekip dizi çekiyoruz ayağına tatil yapıyor. Bizi çok bekletmesinler, yeter.

İlgili Makaleler

Blade Runner 2099’un kadrosunda yer alacağı kesinleşmiş diğer isimler ise şöyle; Dimitri Abold, Lewis Gribben, Katelyn Rose Downey ve Daniel Rigby. Kısa sürelerle rollerini tekrar edecek olan isimler arasında da Johnny Harris, Amy Lennox, Matthew Needham ve Sheila Atim yer alıyor.

Dizinin baş yapımcı ve yürütücüsü elbette Ridley Scott. İlerlemiş yaşına rağmen hız kesmeyen efsaneye bu rollerde eşlik edecek olan isim ise Silka Luisa. Marka sahibi Alcon Entertainment’ın ortak ve yöneticileri de projeye dahiller tabii ki. Dizinin ilk iki bölümünü ise leziz Shogun’un yönetmenlerinden Jonathan van Tulleken kotaracak. Blade Runner 2099 hem seri, hem de seriyi elinde tutan Alcon için bir ilki temsil ediyor çünkü daha önce bu evrene ait bir dizi çekilmedi.

Başlıktaki isimlere de biraz değinelim, ”İki kelimelik miydi isimlerimiz?” demesin adamlar. Tom Burke oldukça yetenekli bir aktör. Kendisini Furiosa dışında Bill Nighy ile karşılıklı döktürdüğü Living, Florence Pugh ile oynadığı Sebastian Lelio filmi The Wonder, sevilen Netflix işlerinden The Crown başrolünde ve David Fincher imzalı Mank’te izleme şansına eriştik. Şu sıralar ise Steven Sodenbergh’in çekimleri tamamlanan Black Bag isimli filminde Cate Blanchett ve Michael Fassbender ile rol kesmiş kendisi.

Gelelim Maurizio Lombardi’ye. Kendisini sıkı Netflix yapımı Ripley dışında pek çok İtalyan yapımında yer almış bir isim. HBO’nun The Young Pope ve The New Pope projelerinde de gözükmeyi başarmış. Yakında gün yüzü görecek olan Citadel: Diana’da da rolü var.

Blade Runner 2099 önümüzdeki yılın içinde yayınlanacak ancak henüz kesin bir tarih açıklanmış değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.