Dizi Haberleri

Apple’ın Bilimkurgu Dizisi Invasion İçin Fragman Yayınlandı!

2019 yılında Apple tarafından Invasion isimli yeni bir bilimkurgu dizisi sipariş edilmişti. Sam Neill’ın başrol olduğu yeni bilimkurgu dizisi Invasion için ilk fragman yayınlandı.

Apple, 2019 yılında Simon Kinberg ve David Weil ile anlaşma imzalayıp yeni bir bilimkurgu dizisi projesine başlamıştı. Fox’un, Disney’e geçmeden önceki neredeyse tüm X-Men filmlerinde senaristlik ya da görüntü yönetmenliği yapan Simon Kinberg ve yeni The Twilight Zone’un yapımcısı David Weil kolları sıvamıştı.

Invasion dizisi isminden de anlaşılacağı üzere, uzaylıların dünyamızı işgalini konu alan bir yapım. Bu sinopsis haricinde, dizinin doğrudan H. G. Wells‘in zamansız eseri Dünyalar Savaşı‘ndan esinlenerek hazırlandığı belirtiliyor. 10 bölüm sürecek dizinin Apple TV+ üzerinden izleyici ile buluşacağı belirtiliyor.

Invasion, uzaylı işgali sırasında dünyanın birçok köşesinden farklı insanların hikayesini anlatacak bir yapım. Her bölüm farklı bir karakter üzerinden hikayeyi aktaracak. Invasion 22 Ekim tarihinde yayınlanacak.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.