Dizi Haberleri

Anime Yaz 2018 Sezonu Başlıyor! Attack on Titan 3 ile Birlikte Yeni Animeler de Sırada!

Anime severler için yaz sezonuna sayılı günler kaldı. Merakla beklediğimiz bazı serilerin devamının da geleceği yaz sezonunda Temmuz’dan itibaren tam 49 anime yayınlanacak.

Favorimiz tabii ki devam eden serilerden Shingeki no Kyojin Season 3 (Attack on Titan 3), Overlord 3 ve Gintama.: Shirogane no Tamashii-hen 2. Hatta Yama no Susume: 3‘ü de takip listemize alıyoruz.

Yeni sezon anime serilerinden dikkat çekenleri şöyle sıralayabilirim:

Satsuriku no Tenshi – Angels of death – 13 yaşındaki Rachel kendini hafızasını kaybetmiş bir şekilde terk edilmiş bir binanın içinde bulur ve Zack adında bandajla kaplı biriyle karşılaşır. Ölüm çok yakındır.

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu? – How to summon a demon king? – MMORPG oyununda karakterini güçlendiren Sakamoto Takuma “Demon King” olarak anılmaktadır. Bir gün, oyundaki görünüşü ile başka bir dünyaya çağırılır ve macera başlar.

Yuragi-sou no Yuuna-san – Çocukluğundan beri doğaüstü varlıkları görme yeteneğine sahip olan Fuyuzora Kogarashi artık lise öğrencisidir ancak maddi durumu iyi olmadığı için kalacak yer olarak kendine ruhlar tarafından zaptedildiği için ucuz olan bir pansiyon bulur.

Grand Blue – Izu Üniversitesi’nde okumaya başlayan Iori Kitahara, amcasının dalış malzemeleri satan dükkanında çalışmaya başlar. Grand Blue, Iori’nin hayallerindeki üniversite hayatını ayağına getirecektir: güzel kızlar ve iyi arkadaşlıklar.

Island – Urashima, ana karadan uzak bir adadır. Beş yıl önce adanın önemli üç ailesi bir dizi şüpheli olay yaşar ve ada halkı kendini dış dünyaya kapar. Adanın kurtarıcıları bu üç ailenin kızları olabilir ancak geleneklerine bağlı oldukları için değişimden yana değillerdir. Adanın sahiline ulaşan bir adam bu üç kızı ve adanın geleceğini değiştirebilecek midir?

Shichisei no Subaru – Popüler MMORPG oyunu Union’da Subaru adlı efsanevi bir grup vardır. Çocukluk ve okul arkadaşlarından oluşan Subaru grubu ölümle sonuçlanan bir kaza sonucunda dağılır. 6 yıl sonra Haruto oyunun yeni versiyonu Reunion’a girer ve Asahi adlı kızla karşılaşır. Bu kız 6 yıl önce ölen arkadaşlarıdır. Yoksa Asahi dijital hayalet midir?

Chio-chan no Tsuugakuro – Kitapkurdu liseli bir kız ve arkadaşlarının okula giderken yaşadığı olaylara inanamayacaksınız. “Okul yolu engellerle dolu” aksiyon, tehlike ve tabii ki absürtlüklerle dolu.

Sunoharasou no Kanrinin-san – Feminen görüntüsü yüzünden sürekli dalga geçilen Shiina Aki Tokyo’ya taşınarak hayatında ve görünüşünde değişiklik yapmak ister. Tokyo’daki yeni evini 4 kızla paylaşmak durumunda kalır.

Hataraku Saibou – Bu anime sizinle ilgili, daha doğrusu vücudunuzla ilgili. İnsan bedeninde 37 trilyon hücre bulunuyor. İşte bu animede hücrelerin görevleri, vücudun işleyişi ve hücrelerin hayatı anlatılıyor.

Kyoto Teramachi Sanjou no Holmes – Kyoto’daki Teramachi Sanjou alışveriş bölgesinde bir antika dükkanı vardır. Lise öğrencisi Mashior Aoi, bu antika dükkanının sahibinin oğlu Yagashira Kiyotaka ile karşılaşır. İkili müşterilerin istediği ilginç vakaları birlikte çözmeye başlar.

Muhyo to Rouji no Mahouritsu Soudan Jimusho – Doğaüstü varlıklardan kurtulmak mı istiyorsunuz? Evinizde uzaklaştırılmasını istediğiniz bir ruh mu var? Eğer cevabınız evetse büyü uzmanları Muhyo ve Roji’ye ihtiyacınız var demektir.

Ayrıca bu sezonun Vampir anime serisi Tenrou: Sirius the Jaeger, korku severler için de Happy Sugar Life‘ı önerebilirim. High Score Girl ise oyun tutkunu bir otakunun yaşamını anlatıyor.

Asobi Asobase, Tsukumogami Kashimasu, Tsukumogami Kashimasu ve Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria animelerine de bir ara göz atmakta fayda var.

İyi seyirler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.