Dizi Haberleri

American Gods ve Creepshow, Marilyn Manson’ı İddialar Üzerine Diziden Çıkardı

Evan Rachel Wood‘un taciz iddialarının ardından Marilyn Manson‘ın American Gods ve Creepshow dizilerinden çıkarıldığı açıklandı.

Starz kanalının sözcüsü, Deadline’a yaptığı açıklamada, “Marilyn Manson aleyhine yapılan iddialar nedeniyle, kendisinin dizideki oynculuğunu diğer bölümlerden kaldırmaya karar verdik. Starz olarak suistimal mağdurlarının yanındayız,” diye belirtti. AMC temsilcisi de Manson’ın başrolünü oynadığı Creepshow dizisinin yaklaşan bölümünden Manson’ın sahnelerinin çıkarıldığını söyledi.

Marilyn Manson, American Gods dizisinde Viking death metal grubu Blood Death‘in solisti Johan Wengren‘i canlandıracaktı.

Woods ve Manson Arasında Yaşananlar

Evan Rachel Wood, eski erkek arkadaşı Marilyn Manson’ı istismar ve taciz etmekle suçlayan bir sosyal medya gönderisi yayınladı. Wood, Instagram’da şu açıklamayı yayınladı;

Tacizcimin adı, dünyaca Marilyn Manson olarak da bilinen Brian Warner. Gençken beni istismar etmeye başladı ve yıllarca beni korkunç bir şekilde taciz etti. Beynim yıkandım ve teslimiyet için manipüle edildim. Misilleme, iftira veya şantaj korkusuyla yaşadım. Bu tehlikeli adamı ifşa etmek ve seslenmek için buradayım. Daha fazla hayatı mahvetmeden önce ona iş veren birçok sektöre sesleniyorum. Artık sessiz kalmayacak birçok kurbanla birlikte duruyorum.

Marilyn Manson, Wood’un iddialarını, “gerçekliğin korkunç çarpıtmaları” olarak nitelendiren kendi sosyal medya açıklamasıyla yanıt verdi. Müzik yapım şirketi Loma Vista Recordings de Marilyn Manson ile olan tüm ilişkilerini kesti.

Marilyn Manson ve Evan Rachel Wood

Marilyn Manson, Instagram’da yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı;

Açıkçası, sanatım ve hayatım uzun zamandır tartışmalar için mıknatıs oldu ancak benim hakkımdaki bu son iddialar gerçekliğin korkunç çarpıtmalarıdır. Yakın ilişkilerim her zaman rıza gösteren aynı fikirdeki kişiler oldu. Başkaları şimdi nasıl ve neden olursa olsun geçmişi yanlış sunmayı seçiyor, gerçek bu.

HBO’nun Westworld dizisinde Dolores Abernathy‘yi oynayan Wood, 2007’de kendisiyle ve Manson’un ilişkisiyle gözler önüne çıktı. Hatta ilham kaynağı olduğu “Heart-Shaped Glasses” klibinde de yer aldı. İkili 2010 yılında nişanlandı ancak ilişkilerini bir yıldan kısa bir süre sonra sonlandırdı.

Wood, 2016’da iki yıl önce kendisi için önemli biri tarafından tecavüze uğradığını ancak isim vermeyi bıraktığını açıkladı. Ancak birçok kişi, bu tür iddiaları reddetse de bu kişinin Marilyn Manson olduğunu iddia etmişti.

Kaynak: Deadline, CBR

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.