Sinema Haberleri

Mad Max Filmi Furiosa Filminin Çekimleri Başladı

Mad Max: Fury Road‘un uzun zamandır beklenen öncül filmi Furiosa‘nın çekimleri nihayet başladı. Chris Hemsworth, çekimlerin başladığını paylaştığı fotoğraf ile duyurdu.

George Miller, Charlize Theron’un Furiosa karakterinin ilk günlerini bizlere sunarken bir kez daha yönetmen olarak yerini alıyor. Hikayenin nasıl ele alınacağına dair bir şey bilinmiyor ancak Anya Taylor-Joy‘un rolü üstleneceğini ve ona Yahya Abdul-Mateen II ve Chris Hemsworth‘un katılacağını biliyoruz.

Chris Hemsworth, dün bu fotoğrafla çekimlerin paylaştığını yazdı. Ne yazık ki fotoğraftan hiçbir şey anlamak mümkün değil. Anlayabildiğimiz iki şey oldu. Birincisi Furiosa filminin logosu. Daha önceden de belirtildiği üzere filmde Mad Max ismi kullanılmayacak. Sadece Furiosa olarak vizyona girecek gibi görünüyor. Logo da bağımsız bir tasarım sunuyor.

Diğer yakaladığımız detay ise George Miller‘ın 35 mm’lik bir film ile kayıtlara başladığı oldu. Dijital bir çekim tekniği yerine yine 35 mm makaralı bir film kullanılacak belli ki.

Charlize Theron, kendisini daha genç bir aktrisle değiştirdikleri için yeniden yapımı “kırıcı” olarak nitelendirmişti. Bu seçimin ne kadar doğru olduğunu ancak film vizyona girdiğinde göreceğiz sanırım. Belki Theron’u filmin sonlarında Furiosa ile Mad Max: Fury Road arasında bir bağlantı olarak görebiliriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.