Oyun Haberleri

Bir Klasik Daha Yenileniyor – Full Throttle Remastered

Kesin bilgi! Motorları hazırlayın! Çeteyi toplayın! Full Throttle da yenileniyor.

full_throttle-0-0

90’larda PC oyuculuğu bir başkaydı. Piyasa RTS ve TPS’den geçilmiyor, FPS ortamı “Doom” ile standardı belirlemiş, RPG’ler Ultima ve Might & Magic tarzında ilerlerken, ortamın yıldızı LucasArts ve Sierra peş peşe çıkarttıkları ve bunların bazıları seriye bağladığı Point & Click Adventure oyunları olmuştu.

LucasArts, Monkey Island ve Sam & Max gibi yarı şaka, yarı ciddi tonundan biraz sıyrılmış Full Throttle’ın pek çok oyuncu için yeri farklıdır. 95 yapımı bu tam gaz Hard Rock’lı, bol asfalt kokulu oyun için 2000ler başında devam oyunu düşünülmüş ama iptal edilmişti. Malum Tim Schafer Lucas Arts tan ayrılmış ve Double Fine’ı kurmuştu. Lucas Film, Disney tarafından satın alınınca Lucas Arts’ta kapanmış, eski klasikleri tekrar canlandırmak Double Fine’a kalmıştı.

full_throttle-remastered

Geçen sene yine, Double Fine’ın elinden “yenilenmiş” hali ile çıkmış the Day of the Tentacle’ı oynadık ve biraz yarım ağızla Full Throttle’ın da aynı şekilde çıkacağı söylenmişti. Sonunda resmen duyuruldu. 2017’de çıkacağını biliyoruz ama hangi ay, hangi gün, henüz bilgi yok. Trailer aşağıda. Buyurun!

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.