AYBABTUOyun Haberleri

Lord of the Rings: Gollum Oyununun Çıkış Tarihi ve Detayları Belli Oldu!

Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen ve geçen yıl duyurulan Lord of the Rings: Gollum oyunu hakkında yeni bilgiler açığa çıktı.

Edge dergisine özel bir röportaj veren Dadelic Entertainment yöneticileri, Lord of the Rings: Gollum oyunu için bir çıkış tarihi belirlediklerini ve hikayesel kurgu hakkında bazı kararlara vardıklarını açıkladılar.

Firmanın üst düzey yöneticilerinden Kai Fiebeg’in açıklamasına göre Gollum oyunu 2021’den önce piyasadaki yerini almayacak. Geçtiğimiz yıl duyurulmasına karşın halen geliştirilme sürecindeymiş.

Merak edilen bir diğer soruysa Andy Serkis’in, Gollum rolünü tekrar üstlenip üstlenmeyeceği ile alakalıydı. Yapımcı ekibin açıklamasına göre Serkis’i tekrar bu rolde göremeyeceğiz. Baştan aşağıya yeni bir Gollum ile karşılaşacağımız söyleniyor.

Andy Serkis, Gollum rolüyle hafızalara kazınmıştı.

Tek Yüzük’ü bulmadan önceki Hobbit halinden başlayarak adım adım Gollum’a dönüşme serüvenine tanıklık edecekmişiz. Bu yüzden kendi dokunuşlarıyla tasarımının da değişeceğini söylüyorlar. Kai Fiebeg’e göre yeni Gollum daha da korkutucu olacakmış.

Oyunun gizlilik türünde olacağı ve bu alanda yeniliklerle beraber oyuncuların karşısına çıkacağı söyleniyor. Henüz oyun içi görsel ya da ne tarz mekanikler bulunacağına dair bir açıklama yok. Önümüzdeki E3 Fuarı’nda daha fazlasının yayınlanacağını düşünmekteyim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.