Sinema Haberleri

Venom 3, Sony Tarafından Doğrulandı

CinemaCon sırasında Sony Pictures, Venom 3‘ün yolda olduğunu resmen duyurdu.

Yönetici yapımcı Amy Pascal daha önce Tom Hardy liderliğindeki serideki üçüncü bir filmin “şu anda planlama aşamasında” olduğunu belirttiği için bu haberi bekliyorduk. Artık Venom 3 filminin tamamen geliştirme aşamasında olduğunu ve stüdyo tarafından yapılacağını biliyoruz.

Venom: Let There Be Carnage’ın devamı hakkında herhangi bir ayrıntı verilmedi ancak Tom Hardy‘nin Eddie Brock/Venom rolüne geri döneceği aşikar.

1 Ekim’de vizyona giren Venom: Let There Be Carnage, 200 milyon doları aşan ABD hasılatı ve 480 milyon doları aşan toplam gişe hasılatı ile ABD’de bu yıl en çok hasılat yapan ikinci film olarak pandemi gişe rekorları kırdı.

Venom: Let There Be Carnage, Tom Hardy ve Marcel’in bir hikayesine dayanan Kelly Marcel‘in yazdığı senaryoyu ele aldı ve Andy Serkis tarafından yönetildi.

Devam filminde geri dönen oyuncular, Michelle Williams, Reid Scott ve Peggy Lu da rol aldı. Ayrıca Woody Harrelson manyak seri katil Cletus Kasady/Carnage olarak, Naomie Harris ise Frances Barrison/Shriek olarak ve Stephen Graham da Dedektif Mulligan olarak filmde yer aldı.

Venom filmlerinin üçüncüsünde başka kimleri göreceğiz merakla bekliyoruz.

Kaynak: ComingSoon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.