Dizi Haberleri

LOTR: The Rings of Power 3. Sezon Onayı Yakında Resmiyet Kazanabilir

Amazon’un sakat doğan bebeği The Rings of Power eleştirileri dinlemiyor ve çok yakında 3. sezon için yeşil ışığı alabilir.

Amazon Studios’un başını çeken Vernon Sanders, 2-3 ay içinde 3. sezon ile ilgili açıklama yapacaklarını, biraz sabırsızlanırlarsa yılbaşında bir açıklama alacağımızı müjdeledi. ”Kime göre müjde be Hakan?” diyenlerin sayısı çok, biliyorum ama çıkmadık candan umut kesilmez demişler.

Şu an için ikinci sezona kafa patlattıkları için henüz bir sonraki adıma yeterince odaklanmadıklarını belirten Vernon, projeye büyük bir bağlılık ve heyecan hissettiklerini, ilk sezondan itibaren müthiş bir eforun ortaya koyulduğunu söyledi.

Tüm eleştirilere rağmen ilk sezonun izlenme oranları müthiş bu arada. Tabii ki markanın gücünü bir güzel arkasına aldı dizi ancak günün sonunda eldeki veri değerli olan tek şey belki de.

The Lord of The Rings: The Rings of Power yayına girdiği ilk gün 25 milyon izleyiciye ulaşmış. Toplamda ise 24 milyar dakikalık izlenme mevcut. Yalan Rüzgarı’ndan sonra bu rakamlara ulaşan ilk dizi The Rings of Power, rakibinin 84 yıldır devam etmesi sebebiyle yaptığım bu mantıksız karşılaştırma da geçerli değil zaten.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.