Dizi Haberleri

2018’e Kadar Westworld Yok Size!

Geçtiğimiz gün yayınlanan 10. bölümü ile harika bir sezon finali yapan Westworld, yeni maceralar için bizi biraz bekletecek.

Üzerinde konuşulacak pek çok olayla sezonu kapatan western bilimkurgu türündeki Westworld dizi, 2018 yılına kadar; yani 2017 yılı boyunca ekranlarda görünmeyecek!

westworld

Westworld’ün yapımcısı Jonathan Nolan, The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Westworld, 2018 yılına kadar kesinlikle geri gelmeyecek. Biz, kanala, bunun çok farklı bir dizi olacağını çok önceden söyledik. Game of Thrones inanılmaz derecede hırslıydı ve bu da HBO ile bu diziyi yapmak istememizin bir parçasıydı. Game of Thrones, televizyona harika aktarılmış bir yapım. Ayrıca, dizinin George R.R. Martin gibi bir avantajı var ilk altı sezon boyunca nasıl da hepimizi yerlerimizden zıplattı. Hâlâ bir sezonu bir yıl içinde nasıl çekebildiklerinianlayamıyorum. Çok şaşırtıcı. Fakat biz anladık ki yapım süreci ilerledikçe bizi de daha zorlu bir üretim süreci bekliyor. Bu yüzden, bunu her yıl yapamayacağımızı söylemiştik. 

Kısacası yapım ekibi yoğun bir çalışma dönemine girerken bizler biraz daha beklemek zorunda kalacağız. Seni özleyeceğiz Dolores…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.