Dizi Haberleri

Kaptan Jack Harkness Geri Mi Dönüyor?

john-barrowman-banner

Whovianlar’ın kalbinde ayrı bir yere sahip olan Jack Harkness’ın geri döneceğine dair bazı kuvvetli sinyaller aldık. Karakteri canlandıran John Barrowman, geri dönüşü hakkında ağzından bir şeyler kaçırmış olabilir mi?

Kaptan Jack Harkness, Christopher Ecclestone’un 9. Doctor’u canlandırdığı ilk sezondaki, The Empty Child bölümüyle karşımıza çıkmıştı. Karizmatik havası, esprili konuşması ve keskin zekasıyla hemen Doctor’un yoldaşlarından biri haline gelmişti.

Serinin Steven Moffat’a devredilmesiyle beraber Kaptan Jack Harkness’e ve tabii ki John Barrowman’ın sempatik yüzüne de veda etmiştik. Haliyle Doctor Who ile paralel ilerleyen Torchwood dizisi de sonlandırılmıştı.

john-barrowman-gorsel

Uzun süredir CW’nin Arrow dizisinde yer alan John Barrowman, verdiği bir röportajda Doctor Who’ya geri dönmekten mutluluk duyacağını belirtti. Hatta CW’deki yapımcılarla konuştuğunu ve yarın öbür gün bir teklif gelirse Barrowman’a zorluk çıkartmayacaklarını öğrendiğini ekledi.

Acaba bu söylemler ünlü oyuncunun Doctor Who’ya geri döneceğinin işareti mi? Hali hazırda BBC tarafından hazırlanan ve Haziran 2017 tarihinde yayınlanması beklenen The Lives of Captain Harkness isimli mini seride John Barrowman’ı, Doctor Who’nun en sevilen karakterini yeniden canlandırırken göreceğiz.

Bu sezon Steven Moffat’ın son sezonu olacağından dolayı, önümüzdeki sezon Peter Capaldi ile birlikte Boe’nun Yüzünü… Aman! Yani Kaptan Jack Harkness’ı görmek epey güzel olurdu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.