Sinema Haberleri

Joel Coen’in Uyarlaması “The Tragedy of Macbeth”, Denzel Washington Ve Frances McDormand’ı Bir Araya Getirdi

Yönetmen Joel Coen’in Macbeth uyarlaması The Tragedy of Macbeth yapımının ilk fragmanında Denzel Washington ve Frances McDormand’ı gördük.

Oscar sahibi, Hollywood ikonu Denzel Washington ve Frances Mcdormand‘ın, yapımın yayınlanan ilk fragmanında sevenlerinin karşılarına çıktılar. Yapım, daha şimdiden bile büyük bir ödül avcısı olacağı yönünde yorumları almaya başladı.

YouTube player

Hikayesine aşina olmayanlar için Macbeth, bir İskoç lordunun üç cadı tarafından kaderinde İskoçya Kralı olduğuna ikna edilmesini ve karısıyla birlikte hak ettiğini düşündüğü tahtı ele geçirme mücadelesini ve gideren artan hırsının yarattığı şiddeti konu alıyor.

Tamamıyla sıra dışı ve özgün bir yapım olacağı düşünülen yapımın başında Akademi Ödüllü Joel Coen‘in olması, beklentileri daha da arttırıyor. Denzel Washington’ın kendine özgü karakteristiği, “kral olacak adam” profilini çarpıcı bir şekilde tamamlıyor. Coen’lerden yalnızca Joel’in bulunduğu yapım, kıymetli William Shakespeare’in bir çeşit yeni ve ilginçleştirilmiş bir uyarlaması olacak. Nomadlands’ın yıldızı bir diğer Oscar sahibi Frances Mcdormand ise Lady Macbeth olarak karşımıza gelecek.

The Tragedy of Macbeth, 24 Eylül 2021, New York Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapmayı planlıyor. Ardından Apple TV+ ile A24’te vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.