Supergirl Çizgi Romanı Yıldıray Çınar’a Emanet!
DC Comics’in başarılı serilerinden olan Supergirl serisi, yeni sayılarıyla birlikte yeni bir ekibe devrediliyor.
Önceden Mahmud A. Asrar tarafından çizilen Supergirl serisinin yeni sayılarını artık Yıldıray Çınar çizecek.
Tony Bedard’ın yazacağı seri Yıldıray Çınar tarafından çizilecek. İlk sayı 18 Aralık’ta raflardaki yerini alacak.
Yazar ve çizerlerin değişmesiyle birlikte Supergirl serisinde bir yenilik daha karşımıza çıkıyor. Kelle avcısı Lobo da yeni seri ile birlikte yenilenmiş şekilde geri dönüyor.
Daha önce Superman ve Earth 2 gibi serilere de çizgileri ile hayat veren Yıldıray Çınar’ı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Birkaç yıl önce Yıldıray Çınar ile yaptığımız röportajı buradan okuyabilirsiniz.
Mahmud Asrar’ ın kaleminin ürünü olan Supergirl ü de beğenmiştim gayet güzeldi, eminim bu da harika olacaktır. Haber için çok teşekkürler.
Supergirl’ün ağzı bir garip olmuş.