Sinema Haberleri

Yeni Joker Filminin Konusu Ortaya Çıktı!

Hangover’ın yönetmeni Todd Philips’in başına geçtiği, Joaquin Phoenix’li Joker filminin gizemi yavaş yavaş çözülüyor. Özellikle DC hayranlarının büyük bir merakla bekledikleri filmin kadrosundan sonra konusu da ortaya çıktı.

Warner Bross.’un 2019 editör rehberinde yer alan bilgilere göre Joker filmi için, “Drama. Joker’in ikonik baş düşman hikayesindeki orijinal ve daha önce ekrana gelmemiş bağımsız  bir hikayeyi anlatıyor. Toplum tarafından göz ardı edilen bir adam olan Arthur Fleck’in (Joaquin Phoenix) keşfi, sadece cesur bir karakter çalışması değil, aynı zamanda geniş uyarıcı bir masal. ” deniyor.

İlgili Makaleler
► Warner Bros., Joker Filminin Tam Kadrosunu Açıkladı!

Buradaki “masal” kısmı, Joker filminin tematik alt metninin çekirdeğini oluşturuyor. New York’taki çekimlerden gelen fotoğraf ve görsellerden de anladığımız üzere Joaquin Phoenix’in canlandırdığı Arthur Fleck, toplum tarafından haklarından mahrum bırakılıp, kişisel kayıplara uğradıktan sonra, gösterişli palyaço kimliği ile Gotham’daki yeraltı dünyasının sosyo-ekonomik huzursuzluğunu canlandıran bir eğlendiriciye dönüşüyor. Metro sahnelerindeki videolarda Joker maskeli Fleck, Gotham’ın varlıklı elitlerine karşı çetesine liderlik ediyor. Filmde Arthur Fleck’in hedef listesinde başkanlığa aday olan Thomas Wayne ve politik hırsları da bulunuyor.

► Thomas Wayne’in İlk Görüntüsü, Genç Bruce Wayne ve Joker’in Takibi!

Bu özellikleri ile Todd Phillips’in Joker’i, çizgi roman tarihinin en karizmatik kötüsü ünvanına yaraşır güçte bir hikaye ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Joker filmi 4 Ekim 2019’da vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.