Oyun Haberleri

Diablo IV Doğrulandı!

Blizzcon 2019‘un başlaması ile Blizzard’dan ilk bomba geldi: Diablo IV‘ün yolda olduğu doğrulandı!

Yapılan açıklamaya göre yeni oyun, Diablo III’ten yıllar sonrasını konu alacak. Hem High Heavens, hem de Burning Hells’in yaptıklarının sonucu olarak milyonlarca insan hayatını kaybetmiş olacak. Bu kıyımın sebep olduğu güç boşluğunda ise efsanevi bir isim yeniden gün yüzüne çıkacak.

YouTube player

Oyun yönetmeni Luis Barriga’nın açıklamasına göre Diablo IV ile Blizzard, oyunun karanlık köklerine bir kez daha dönmeyi hedefliyor.

Diablo IV Hakkında

Serinin köklerine sadık kalan Diablo IV‘te kıran kırana çatışmalar, korkunç canavarlar, efsanevi ganimetler peşinde destansı maceralar, tekrar tekrar oynanabilirlik ve ilerleme şansı sunuluyor. Oyuncular kendine has doğası ve tehlikeli düşmanlarla dolup taşan yapısıyla geniş topraklara yayılmış bu dünyanın dört bir yanında maceraya doyacak. Sağı solu belli olmayan düşmanlar ve tahayyül edilemez hazinelerle dolu rastgele şekillenmiş zindanlarda dolaşacaklar. Tek başına ve grup halinde oynama seçeneklerini desteklemeye devam edecek olan Diablo IV, aynı zamanda oyuncu gruplarının aynı dünyada birbirleriyle karşılaşabilecekleri fırsatlar (daha büyük zorlukları elbirliğiyle aşmak ve hatta bire bir mücadelede başka bir oyuncuyu öldürmek gibi) da sunacak.

Sanctuary, 20 yıldan uzun süredir Diablo oyuncularının evi oldu. Bugün, seriye olan derin tutkumuz ve topluluğa duyduğumuz içten minnetimizle sizlere Diablo IV’ü duyuruyoruz,” diyen Blizzard Entertainment başkanı J. Allen Brack, sözlerine şöyle devam etti, “Oyuncularımızın sevdiği karanlık ve bilindik Diablo deneyimini korurken, aynı zamanda dünyayı ve hikâyeyi yeni şekillerde genişletmek konusunda epey heyecanlıyız ve bu deneyimin daha fazla insana ulaşması için sabırsızlanıyoruz.

Diablo IV’te oyuncular iblislere tapan yamyam tarikat üyelerinden, kıyı şeritlerinde beliren ve kurbanlarını ıslak mezarlara sürükleyen boğulmuş hortlaklara varıncaya kadar, kötülüğün tüm suretlerini dünya yüzünden silerek bu topraklara umudu geri getirmeye çalışacak. Yakıcı Kehjistan çölü, Scosglen’in yemyeşil, kurt adamlarla kaynayan ormanları ve Dry Steppes’in vahşi doğası gibi farklı bölgelerden oluşan Sanctuary, serinin tarihinde ilk defa bütün ve tek bir kara parçasından oluşacak.

Oyunda PvP bölgeleri olacak ve oynanabilir sınıflar da ilk açıklananlara göre Druid, Sorcerer/Sorceress ve Barbarian olacak.

Çıkış tarihi henüz belli olmayan Diablo IV PC, PlayStation 5 ve Xbox One platformlarında oyuncu ile buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.