Video Galeri

Dünyaca Ünlü Oyuncular Karantina Döneminde Ev Yapımı The Princess Bride Filmi Çekti

Covid-19 salgınındaki karantinayı değerlendiren ünlü isimler, sinema klasiklerinden The Princess Bride’ı yeniden çekti. Ünlülerin rol aldığı ev yapımı versiyon Quibi‘de yayınlanmaya başladı.

William Goldman‘ın romanından 1987 yılında beyazperdeye uyarlanan ve Rod Reiner‘ın yönetmenliğini yaptığı “The Princess Bride” filmi karantina parodisine dönüştü.

YouTube player

Film yapımcısı Jason Reitman‘ın karantina döneminde ihtiyacı olanlara destek için bir proje yapmaya karar vermesiyle ortaya çıkan yeniden çekim “The Princess Bride” filmine ünlülerden büyük destek geldi.

Ev yapımı “The Princess Bride” kadrosuna dahil olan Josh God, Common, Tiffany Haddish, Hugh Jackman, Jennifer Garner, Sam Rockwell, Leslie Bibb, Neil Patrick Harris, David Burtka, Chris Pine, Anabelle Wallis, Joe Jonas, Sophie Turner, Lucas Hedges, Jenna Ortega, David Oyelowo, Diego Luna, Jack Black, J.K. Simmons, Andy Serkis, Elijah Wood, Beanie Feldstein, Dave Bautista, Dennis Haysbert, Taika Waititi, David Spade, Jon Hamm, Stephen Merchant, Mackenzie Davis, Nicholas Braun, Robert Wuhl, Don Johnson, Ari Graynor, Thomas Lennon, Brandon Routh, Courtney Ford, Zoey Deutch, Zazie Beetz, Patton Oswalt, Rainn Wilson, Pedro Pascal, Jason Segel, Keegan Michael Key ve Retta klasik hikayenin karakterlerini sırayla canlandırdılar.

YouTube player

Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı projenin yaratıcısı Jason Reitman, Mart ayında başlayan karantina sürecinde meşgul olmak için bir şeyler ararken, “salgından etkilenen restoranlardan ihtiyacı olanlar için yemek siparişi veren” World Central Kitchen‘a destek olmaya karar verdiğini söyledi.

Vanity Fair‘e konuşan Reitman, “California‘da evde kal çağrısının yapıldığı hafta gelir getirecek bir şey yapmam gerektiğini düşündüm. Tüm bir filmi evde yeniden çekebilir miydik? Daha önce hayran yapımı bir Star Wars filmi görmüştüm. Tanıdığım aktörlere ulaşarak filmde oynamak isteyip istemediklerini sordum. Yanıtları hızlı oldu.” dedi. Reitman’ın konseptini seven Jeffrey Katzenberg‘ün de çabalarıyla projeye dahil olan Quibi, ev yapımı “The Princess Bride” için World Central Kitchen‘a 1 milyon dolar yatırdı, böylece 100 bin yemek karantina sürecinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

YouTube player

Şu ana kadar 3 tanıtım videosu yayınlanan filmin tamamı Quibi‘den izlenebiliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.