Sinema Haberleri

Steven Spielberg, Indiana Jones Konusunda Israrlı!

indiana-jones-banner

Hatırlarsanız Disney, geçtiğimiz yılların en büyük sinema hamlesini yapmış ve LucasFilms’i bünyesine katmıştı.

Star Wars serisinin devamını merakla beklediğimiz şu günlerde, tüm zamanların en iyi profesörü Indiana Jones‘u da yeniden beyazperdede göreceğimiz ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl, takvim yaprakları tam da Mart ayını gösterirken, Indiana Jones Başa Sarıyor! başlıklı haberimizi sizlerle paylaşmıştık. Bu 1 yıllık süreç içerisinde yeni çekilecek Indiana Jones filmlerine yönelik daha fazla bilgi paylaşılmasını dilerdik. Ancak çok da ilerleme kaydedilemedi.

Bu süreç boyunca yeni Indiana Jones’u kimin oynayacağı merak ediliyordu. Bu yılın başında ortaya çıkan haberde, Chris Pratt’in ismi ortaya çıkmıştı. Bu söylenti gün geçtikçe daha da kuvvetleniyor. Çünkü işin içerisine artık Steven Spielberg girdi.chris-pratt-indiana-jones

Yeni Indiana Jones filmini, yine Steven Spielberg’ün çekeceği herkes tarafından biliniyor. Hatta yeni filmin senaryosunun kabataslak bitirildiği ve Spielberg’ün de bundan memnun kaldığı söyleniyor. Kaldı ki, Spielberg Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı filminin senaryosunu da beğendiğini söylemişti. O yüzden bu açıklamalar içimize su serpmeyi başaramadı.

Öte yandan, ne yalan söyleyeyim Chris Pratt’ın isminin sıklıkla geçiyor olması beni ziyadesiyle heyecanlandırıyor. Guardians of the Galaxy’deki performansının ardından bu yeni yıldıza fazlasıyla kanım ısındı. Pratt’ın, önümüzdeki yaz vizyona giriş yapacak Jurassic World’de de izlenesi bir performans sergilediğine inanıyorum.

Yeni çıkan bir söylentiye göre Steven Spielberg, yeni Indiana Jones filminde Chris Pratt’i görmek istiyor. Jurassic World filminin yapımcılığını üstlenen Spielberg, Chris Pratt’i bu filmde de görmek istemişti ve hemen bunu başarmıştı. Disney’in son zamanlardaki başarılı çalışmalarını da göz önünde bulundurduğumuzda, firmanın seçiminin de Chris Pratt olması olası gözüküyor.

Son olarak, olasılığı düşük bir haberin söylentisi de devam ediyor. Harrison Ford’un yeni Indiana Jones filmlerinde gözükmeyeceği söylenmişti. Öte yandan Ford’un ufak da olsa filmde yer alacağı, belki de şapka-kamçı devir teslimi yapacağı kulaktan kulağa dolaşıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. guardians of the galaxy efsane bir filmdi bence ki bunun en büyük etklenlerinden biride bu elemandir. indianayida hakkiyla oynar diye düsünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.