Dizi Haberleri

The Expanse’ın 5. Sezonu Ne Zaman Gelecek?

Amazon tarafından henüz onaylanmış bir tarih yok ancak ortaya çıkan yeni haberler The Expanse’in 5. sezonunun çıkış tarihini gösteriyor olabilir.

Daniel Abraham ve Ty Franck tarafından James S. A. Corey mahlasıyla yazılan The Expanse, son dönemin en iyi bilimkurgu dizilerinden biri haline geldi. Gerek kurgusu ve oyunculuklarıyla, gerekse hikayesiyle tadından yenmez bir yapım haline geldi.

SyFy kanalındaki üç sezonluk macerasının ardından, Amazon’a geçiş yapan The Expanse, Aralık 2019’da dördüncü sezonuyla aramıza katılmıştı. Yeni sezonu merakla beklerken yeni haberler de su yüzüne çıkmaya başladı.

The Expanse’in 5. sezonu için Amazon’un taa Haziran 2019’da sipariş verdiği ortaya çıktı. Dördüncü sezon yayınlanmadan hemen önce ekim aylarında da yeni sezonun çekimleri başlamış. Bu haberi de Birleşmiş Milletler sekreteri Avasarala’yı canlandıran Shohreh Aghdashloo’dan öğreniyoruz.

Çekimlerin çok bittiği ancak COVID-19 salgını yüzünden kurgu aşamasında biraz yavaşladığı belirtiliyor. Bu da demek oluyor ki dizinin yeni sezonunu 2020 sonunda ya da 2021 başlarında izleyebiliriz.

Şu aralar izleyecek dizi bulamayınca tekrar The Expanse’in başına oturmuştum. Benim gibi serinin hayranlarını çok mutlu edecek bir haber oldu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.