Çizgi Roman Haberleri

Marvel’ın Yeni Conan Çizgi Roman Serisini Bu Takım Hazırlayacak

Geçtiğimiz Ocak ayında “Conan The Barbarian” serisinin, Marvel Comics‘e geri döndüğü açıklanmıştı. O günden itibaren bazı projelerini eski kahramana göre şekillendiren yayın evi esas hedefine bir adım yaklaştı. Conan The Barbarian çizgi roman serisini yeniden başlatmak isteyen Marvel Comics, yeni Conan takımını tanıttı.

İlk kez 1933 yılında Weird Tales‘te yayınlanan Conan The Barbarian maceraları ile büyüyen Marvel’ın başarılı yazarı Jason Aaron, kılıç savuran kahramanın yeni hikayelerini anlatacağı Conan The Barbarian‘ın yeni sayılarını Türk çizgi roman sanatçısı Mahmud Asrar, kapak sanatçısı Esad Ribic ve renklendirme sanatçısı Matt Wilson ile hazırlayacak.

Kafasındaki Conan maceralarını hayata geçirme fırsatı bulduğu için heyecanlı olduğunu belirten Jason Aaron, projeye dahil oluş sürecini anlattı: “13 yaşımdayken, eski bir kitap dükkanında ilk Robert E. Howard – Conan çizgi romanımı bulduğum günden beri kelimenin tam anlamıyla bu işe hazırlanıyorum. O sayıyı bitirdikten sonra bulduğum tüm Howard kitaplarını bir çırpıda bitirdim ve kafamda Conan hikayeleri kurmaya başladım. Sonunda bunu gerçeğe dönüştürme olanağı buldum hem de muhteşem Mahmud Asrar ile birlikte. Yeni seride Robert E. Howard ve orijinal hikayelerinden de çok sayıda referans alıyoruz.”

Türk çizgi roman sektörünün yüz akı Mahmud Asrar, “Fantastik epik hikayeleri anlatılan güçlü bir savaşçı” olarak tanımladığı Conan’ı orijinaline sadık kalarak modernize etmiş. Conan The Barbarian’ın Editör Mark Basso ise okurların Conan’ın ilk epik macerasını görmelerini sabırsızlıkla bekliyor.

Yeni Conan maceraları, eski çizim stilinin modernize edilmiş haliyle hazırlanan CONAN THE BARBARIAN #1 sayısı ile Ocak 2019’da yayınlanmaya başlayacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.