Dizi Haberleri

Amazon’un Yeni Korku Antolojisi The Unknown Halk Hikayeleri ile Gerçek Suçları Birleştirecek

Amazon‘da yayınlanacak olan yeni korku antoloji dizisi The Unknown‘da Craig Macneill, Clay Chapman, Jonathan Nolan ve Lisa Joy birlikte çalışacak. Nolan ve Joy‘un Amazon ile anlaştığını iki yıl önce öğrendiğimiz dizi projesi ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Gizmodo‘da yer alan bilgilere göre; The Unkown, Amerikan topraklarının genişliğini, şehir efsanelerini, halk öykülerini ve gerçek suç olaylarını birleştirecek. Tıpkı 2020 yapımı The Dark and the Wicked filminde olduğu gibi. The Unknown‘un ilk sezonu, Teksas‘taki evlerine dönen erkek ve kız kardeşin yaşadıklarına odaklanacak. İkili evlerini mesken tutan şeytani güçlerle karşı karşıya gelecek. Amazon‘da yayınlanacak dizi için henüz çıkış tarihi belirlenmedi.

Craig Macneill ve Clay Chapman, korku türüne yabancı değil. Macneill; Castle Rock, Them ve The Twilight Zone gibi popüler korku dizilerinin birçok bölümünü yönetmekle kalmadı. Lizzie Borden‘ın hayatını ve suçlarını anlatan Lizzie filminin de yönetmen koltuğuna geçti. Chapman ise Nothing Untoward ve Marvel serisi Scream: Curse of Carnage‘i yazdı. İkili 2015 yılı çıkışlı The Boy filmini de beraber geliştirmişti.

İlgili Makaleler

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.