Haberler

Barış Müstecaplıoğlu’ndan Yeni Fantastik Seri!

samanlar-diyari-kitap-banner

Perg Efsaneleri serisi ile ülkemizde fantastik edebiyat anlamında bir yol açan yazar Barış Müstecaplıoğlu yepyeni bir seri ile fantastik edebiyata yeniden dönüyor.

Perg Efsaneleri serisinden sonra fantastik edebiyat türünde eser yayınlamamış olan Müstecaplıoğlu, uzun bir aradan sonra yeni çıkacak “Şamanlar Diyarı” isimli kitap ile yeni bir fantastik serinin başlangıcını yapıyor.

Perg serisinin son kitabı Tanrıların Alfabesi‘nin yayınlanmasının üzerinden tam 7 sene geçti ve Barış Müstecaplıoğlu da bu süre zarfında fantastik edebiyatı özlediğini belirtti. O sürede farklı türlerde eserler ortaya koysa da fantastik edebiyattan hiç kopmayıp bu kitap için çok çalıştığını dile getirdi.

samanlar-diyari-baris-mustecaplioglu2012 yılının ilk haberlerinden biri olarak “Bizden Duymuş Olmayın: Barış Müstecaplıoğlu’ndan Yeni Fantastik Kitaplar Geliyor!” başlığı ile sizlere yeni serinin müjdesini vermiştik zaten. Şimdi detaylar da netleşmeye başladı.

Serinin üçleme olacağı düşünülüyor ve ilk kitabın ismi “Şamanlar Diyarı” olacak. 3 kitabın kapağı da fantastik resimler konusunda adını sıkça duyduğumuz önemli çizer Ertaç Altınöz tarafından yapılıyor.

İlk kitap önümüzdeki haftalarda raflardaki yerini alacak gibi görünüyor. Kitap, İthaki Yayınları tarafından basılacak.

Barış Müstecaplıoğlu’nu tebrik ediyoruz ve yeni kitaplarını heyecanla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.