Haberler

Werewolf: the Apocalypse 5th Edition Resmen Yolda!

Ağustos 2018’de Vampire: the Masquerade’in 5. edisyonunun çıkışı ile World of Darkness, yeni ve güncellenmiş hali ile sahalara hızlı bir dönüş yapmıştı. Bizlerin de aklında, daha Vampire: the Masquerade’in geri dönüşünün ve hızla yükselen popülaritesinin tadını çıkaramadan koca bir soru belirmişti: Peki, World of Darkness’in diğer kolları ne olacak? Bu sorumuza, kısmen de olsa, nihayet bir cevap aldık.

18-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Paradox Interactive’in yıllık etkinliği PDXCON esnasında gelen açıklamaya göre Werewolf: the Apocalypse 5th Edition için çalışmalar resmen başlamış durumda!

World of Darkness Marka Yönetici Sean Greaney tarafından, Werewolf: the Apocalypse – Earthblood fragmanının gösterimi ardından verilen bilgiye göre şirket, Werewolf’un beşinci edisyonunu yazacak yayınevi ile anlaşmış durumda. Greaney, partnerlerinin kim olduğunu şimdilik açıklamamış olsa da 2019 sonlarına doğru Werewolf: the Apocalypse 5th Edition ile ilgili büyük haberler alacağımızı doğruladı.

Bildiğiniz gibi Vampire: the Masquerade kitaplarının yazımı için Paradox Interactive, Modiphius Entertainment ile anlaşmıştı. Werewolf kitapları için sessizliklerini korumalarından, bu kitapların da Modiphius’a emanet olmadığını çıkarımını yapmamız mümkün.

Konuşmanın tamamını bu videoda, 53. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.