Dizi Haberleri

Fox, Alien Dizisinin Yapımına Başlıyor!

20th Century Fox‘un yepyeni bir Alien yapımı ile izleyici karşısına geçmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Ridley Scott‘ın yönetmenliğinde kült filmler arasında kendine yer bulan efsane yapım bu kez küçük ekrana uyarlanacak.

İlk kez 1979 yılında yayınlanan Alien filmi, bilimkurgu türünün en önemli örneklerinden biri… Bilimkurgu/Korku/Aksiyon türü eserin dizi projesi için henüz fazla bir bilgi verilmiyor. Şu an için; H.R. Giger imzalı eşsiz yaratık Alien’ın dizi uyarlamasının Alien evreninde geçeceğini öğrenebildik sadece…

Alien’ın ilk filminin konusu ise şöyle: Bilmedikleri bir gezegene iniş yapmak zorunda kalan mürettebatın yaşam mücadelesini anlatan Alien’da, tarihin en ünlü uzay gemisi Nostromo görevini tamamlamış bir şekilde Dünya’ya geri dönerken başka bir gezegenden bir yardım çağrısı alıyor. Çağrıyı karşılıksız bırakmayan gemi mürettebatı bu bilinmedik gezegene iniş yapıyor. Bu çağrının bir uyarı sinyali olduğunu geç fark eden ekip bilinmeyen bir yaşam formuyla karşılaştıklarında olağandışı bir tecrübeye, ürkütücü bir maceraya atılıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.