Çizgi Roman Haberleri

Frank Miller ve John Romita Jr.’dan Yeni Çizgi Roman Serisi – Superman: Year One

DC Comics, yeni çizgi roman serisi Superman: Year One‘ın tanıtım videosunu yayınladı.

Batman The Dark Knight serisinin yazarı Frank Miller ve Kick-Ass‘in yaratıcılarından sanatçı John Romita Jr.’ın ortak çalışması olan Superman: Year One, DC Comic‘in Black Label markası altında basılacak.

YouTube player

Superman‘in orijinal hikayesini farklı bir açıdan anlatan çizgi romanın özeti şöyle: “Superman: Year One, Dünya’daki yerini bulmaya çalışan, geleceğin çelik adamı, genç bir uzaylı çocuğun hikayesi. Hayatta kalabilmek için mirasını ve güçlerini gizleme ihtiyacı duyan Clark, Kent ailesinin topraklarında insanlığını, ilişkiler yoluyla da ileride olacağı kiişiyi bulacak. Çizgi roman dünyasının saygın ikilisinin anlattığı Superman: Year One bir süper kahraman hikayesinden çok daha fazlası… Efsane olma yolunda Clark Kent‘in yaptığı seçimleri aktaran seri, kahraman olmayı seçmenin önemini vurguluyor.”

Üç sayılık hikayenin ilk bölümü Haziran ayında yayınlanacak. İkinci sayı Ağustos‘ta, üçüncü sayı ise Ekim ayında okurlarla buluşacak. Üç bölümün toplanacağı tek cilt ise Kasım ayında yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.