AYBABTUSinema Haberleri

Jason Momoa’nın The Crow Test Çekimleri Açığa Çıktı

Corin Hardy‘nin çekmek istediği, ancak birçok badireden sonra iptal edilen The Crow reboot filminden test çekim videoları açığa çıktı. Jason Momoa‘nın The Crow rolüne yakıştığını şaşkınlıkla kabul etmek durumunda kaldık.

The Crow hayranlarının çoğu Corin Hardy’nin çekeceği The Crow filmine mesafeli yaklaşıyordu. Çünkü Hardy Jason Momoa’nın The Crow filminde başrole uygun olacağını düşünüyordu. Hayranlar ise Brandon Lee’nin muhteşem performansından sonra karaktere Jason Momoa’yı pek yakıştıramamıştı. Ancak Jason Momoa’nın The Crow test çekimleri bu ön yargıları sarstı.

Artık hayranlar farklı şeyleri dile getiriyor. Bir kısmı hâlâ Momoa’yı Eric Draven olarak görmekten memnun değil. Bazıları ise Momoa’dan bağımsız olarak Brandon Lee’nin canlandırdığı Draven’ın da o kadar iyi olmadığını söylüyor. Çünkü Lee’nin çizgi romanlardaki Draven’dan farklı olduğunu hatırlatıyorlar. Kimi hayranlar da Jason Momoa’ya gösterdikleri olumsuz tepkiden pişmanlık duyuyor. Çünkü her ne kadar yüzünü ve tavırlarını çok net seçemiyor olsak da alttaki test çekimlerinde Jason Momoa iyi bir iş çıkarabileceğini gösteriyor. Duruşu ve makyajı ile ben Jason Momoa’nın Eric Draven’ını beğenmeye artık yatkınım. Siz ne düşünüyorsunuz?

İlgili Makaleler

Bu arada Momoa’nın makyajının Joaquin Phoenix‘in Joker makyajıyla olan benzerliği de dikkat çekici. Bu benzerlik benim farklı bir açıdan da hoşuma gitti. Zira önce Heath Ledger, ardından da Joaquin Phoenix Joker’ı canlandıracak aktörler olarak açıklandıklarında eleştiri yağmuruna tutulmuşlardı. Her ikisi de beyaz perdede inanılmaz bir performans sergiledi. Dolayısıyla ön yargılı hayranlar da yaptıkları eleştirilerden pişmanlık duymuştu. Jason Momoa da test çekimleri ile beni eleştirdiğime biraz pişman etti. Acaba o da muhteşem bir performans sergileyecek olabilir miydi?

The Crow Gelişmeleri

Corin Hardy yakın zamanda iptal edilen The Crow filmi için fikirlerini paylaşmayacağını söylemişti. Çünkü yönetmen filmi bir noktada çekebileceği konusunda hâlâ umutluydu. Corin Hardy’nin fikirleri, The Crow film serisinin geçmişi ve karakteri yaratan James O’Barr ile çizgi romanlarından bahsettiğimiz haberi buradan okuyabilirsiniz.

Bunun dışında geçen hafta sizinle İthaki Yayınları’nın 2022 yayın programında olan bazı başlıkları paylaşmıştık. O haberi de buradan inceleyebilirsiniz. Çizgi roman grubunda The Crow Özel Edisyonu da bulunuyordu. James O’Barr’ın çizgi romanlarını aslında Presstij Kitap Türkçeye çevirmişti. Fakat İthaki farklı olarak serinin özel edisyonunu basacak gibi duruyor. Bu edisyonun sert kapaklı cilt şeklinde çıkıp çıkmayacağını soran okurlarımıza ne yazık ki kesin bir cevap veremiyoruz.

Geçtiğimiz dönemde The Crow’u anmamıza sebep olan bir diğer haber de The Rust filminin setinde yaşanan kazaydı. Alec Baldwin’in kullandığı dekor olması gereken silah patlayarak bir kişinin ölümüne sebep olmuştu. Bu olayın ardından Brandon Lee’nin talihsiz ölümünü anmıştık. Zaten Lee’nin ailesi de bu olayın ardından Brandon Lee’yi anmıştı. Bir daha hiçbir aktörün sette silah kazası ile ölmemesi gerektiğini söylemişlerdi.  

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.