Sinema Haberleri

James Gunn, Guardians Vol. 3 Sonrasında Seriyi Bırakacak

Marvel Sinematik Evreni‘ne yeni bir soluk kazandıran James Gunn, serinin son halkasıyla beraber Guardians of the Galaxy’i bırakmayı planladığını açıkladı.

Bildiğiniz üzere önce Disney‘den kovulan akabinde oyuncularının kazan kaldırmasıyla tekrar işinin başına getirilen James Gunn, Suicide Squad‘ın çekimlerini bitirmesiyle beraber yeni projesi için kolları sıvadı. Yani Guardians of the Galaxy‘nin üçüncü filmine. Harika bir kadro toparlayan ve eğlenceli anlatımıyla, izlemesi keyifli iki film ortaya koyan James Gunn, seriyi tamamlayıp kendi yoluna devam edebilir.

Bir takipçisi Twitter üzerinden James Gunn’a, “Bu Guardians filmi sonuncu mu olacak yoksa bir de 4. film görecek miyiz?” diye sormuş. Başarılı yönetmen ise “Son filmim olmasını planlıyorum” cevabıyla karşılık vermiş. James Gunn’ın seriyi üçleyip ayrılmayı planlıyor olması, kendi açımdan üzücü. Ama elbette yaratıcılığını kendince anlatacağı yeni alanlar bulması da gerekiyor.

Öte yandan kafaları kurcalayan bir durum da söz konusu. Marvel’ın kahramanları genelde üç filmden öteye gidemez. En iyi ihtimalle, diğer filmlerde yan rollerde gözükürler. Fakat bu adı konulmamış kural Thor: Love and Thunder filmiyle değişti. Bir Marvel karakteri ilk defa dördüncü filmine kavuşacak. Ayrıca geçen haftalarda Captain America 4 filminin geleceği de kesinleşti.

Peki bu ne demek oluyor? Guardians of the Galaxy serisi üçüncü filmiyle final mi yapacak? Yoksa James Gunn, yönetmen koltuğunu başkasına mı devredecek. Yoksa Guardians ekibi dört bir yana dağılıp başka filmlerde maceralarına devam mı edecek? Bir ihtimal sıradaki filmde Raccoon‘un özüne dönüş ve Gamora‘ya ne oldu sorularını cevaplayacağız. Sonrasıysa meçhul.

Bu arada habere eklemek istemezdim ama James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3 içerisinde önemli bir karakteri de öldürmek istediğini açıklamıştı. Umarım Groot ya da Rocket Raccoon olmaz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.