Haberler

METUCON Academia Etkinliği’nin Detayları Açıklandı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Orta-Doğu Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek, METUCON etkinliğinin detayları paylaşıldı.

ODTÜ Bilim Kurgu ve Fantazi Topluluğu tarafından düzenlenen eski dostunuz METUCON Bilim Kurgu ve Fantezi Şenliği bu sene yirmi üçüncüsü ile karşınızda. METUCON “academia” teması ile 1 – 2 Temmuz’da ODTÜ Kültür Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Vakit geliyor. Kaldırın kafanızı eskimiş parşömenlerden ve üstatların sözlerine kulak verin. Okuduklarınızı unutmayın ve eğitimlerinizi hatırlayın. İnancınızı kaybetmeyin ve merakınızdan vazgeçmeyin. Aradığınız sorunun cevabını hala bulamadınız mı? Eğitiminizin tamamlandığını mı düşünüyorsunuz? Öğrenecek yeni şeyler mi arıyorsunuz? Tüm tecrübesi ve bilgeliği ile METUCON ACADEMIA kapılarını sizlere açıyor.

İki gün boyunca maceradan maceraya koşacağınız rol yapma oyunları (RPG) ve canlandırmalı rol yapma oyunları (LARP), akademilerin olmazsa olmazlarından bilgi yarışmaları (Nerd Quiz), çeşitli görevlerin peşinden sürükleneceğiniz “Quest Giving” etkinlikleri, el becerisi olanlar için figür boyama etkinlikleri, çeşitli ürünlerin sergileneceği stant alanlarımız ve her türlü ‘board game’imiz akademinin kapıları ardında siz değerli katılımcılarımızı bekliyor olacak. Bitti mi? Elbette hayır. 1 Temmuz akşamında akademinin yorgunluğunu atacağımız ve doyasıya eğleneceğimiz kostüm yarışmalı METUCON After Party’miz sizleri bekliyor olacak.

Görüşmek üzere…

METUCON Resmi Web Sitesi

METUCON Resmi Etkinlik Sayfası

METUCON Resmi Facebook Sayfası

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.