Çizgi Roman Haberleri

Dark Horse, Stranger Things’in Çizgi Roman Serisini Çıkaracak

Netflix‘in 80’lerde geçen bilimkurgu korku dizisi Stranger Things‘ten yeni bir yayın haberi daha geldi. Geçtiğimiz hafta; üçüncü sezon çekimleri tüm hızıyla süren dizinin, Penguin Random House tarafından kitap serisinin hazırlanacağını duyurmuştuk. Şimdi de Dark Horse yayınevi, Netflix’in orijinal dizisi Stranger things’in çizgi roman serisini yayınlayacağını duyurdu.

► Stranger Things Dizisinin Hikayesi Kitap Olacak

Entertainment Weekly’nin aktardığı bilgilere göre; Netflix ile anlaşan Dark Horse, Stranger Things dizisinin çizgi roman serisinin ilk sayısını Eylül’de yayınlayacak. Anlaşmanın ardından konuşan Dark Horse Başkanı Mike Richardson, “Netflix ile Stranger Things dünyasını çizgi roman haline getireceğimiz için çok heyecanlıyız” dedi.

Jody Houser, Stefano Martino, Keith Champagne, Lauren Affe ve Nate Piekos‘tan oluşan ekip, Hawkins’teki sıradışı olayları çizgi roman serisine taşıyacak. Dark Horse, ilk sayısı 26 Eylül‘de çıkacak olan Stranger Things serisinin Aleksi Briclot, Rafael Albuquerque ve Kyle Lambert imzalı kapaklarını yayınladı. Bakalım beğenecek misiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.