Çizgi Roman Haberleri

Atlas Okyanusu’nu Geçen İlk Kadın Pilotun Çizgileri Türk Çizere Emanet

Atlas Okyanusu’nu uçakla geçen ilk kadın pilot Amelia Earhart’ın kayboluşundan sonra yaşadıkları, Elsewhere isimli çizgi romana konu oluyor. Üstelik çizgiler de tanıdık bir çizere emanet.

Proje için dünyaca ünlü Copperhead (2014) çizgi romanının yazarı, ayrıca Zoo (2015) dizisinin senaristlerinden Jay Faerber ile çalışmaları Amerika’da yayımlanan Türk çizgi roman sanatçısı Sümeyye Kesgin bir araya geliyor. Sümeyye Kesgin, daha önce Image Comics etiketiyle yayınlanan The Rise of The Magi ve September Mourning çizgi romanlarının da çizerliğini yaptı.

Büyük Okyanus üzerinden geçerken ortadan kaybolan Amelia Earhart’tan bir daha haber alınamamış, hakkında oldukça çok şey yazılmış olmasına rağmen bu gizem bir türlü aydınlatılamamıştı.

Faerber ve Kesgin ikilisinin yarattığı, Amelia Earhart ve yanındakilerin yaşadıkları maceraları konu alan Elsewhere çizgi romanı, yaşananlara fantastik bir bakış açısı katıyor.

Jay Faerber, Ameila Earhart’ın fantastik bir dünya içine yerleştirilebilecek en uygun karakter olabileceğini vurgularken, Sümeyye Kesgin de alanında öncü, lider ve güçlü bir kadın karakter üzerine çalışmanın gerçekten çok heyecan verici olduğunu belirtti.

Elsewhere çizgi romanı Amerika’da 2 Ağustos’ta piyasaya çıkacak. Elsewhere, Image Comics etiketiyle raflarda olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.