Dizi Haberleri

3 Body Problem Yapımcıları Şimdiden 2. Sezon Planı Yapıyor

3 Body Problem için 2. sezon planları şimdiden başladı. Netflix’in merakla beklenen bilimkurgu dizisi 3 Body Problem (3 Cisim Problemi) henüz yayınlanmadı ancak dizi yapımcıları şimdiden gelecek sezonlar için hazırlıklara başladılar.

Dizinin Arkasındaki İsimler

HBO’nun efsanevi dizisi Game of Thrones‘un yaratıcıları Dan Benioff ve D.B. Weiss, bu sefer Cixin Liu‘nun ünlü kitap serisi 3 Body Problem’ı diziye uyarlamak için kolları sıvadılar. Dizinin yaratıcı ekibi arasında Alexander Woo da bulunuyor.

3 Body Problem. John Bradley as Jack Rooney in episode 102 of 3 Body Problem. Cr. Courtesy of Netflix © 2024

Sezon Planları

Dizi yapımcıları, Cixin Liu’nun üçlemesine dayanan 3 Body Problem için birden fazla sezon planladılar. İlk sezonun ve hatta ikinci sezonun, kitapların ilk iki cildinin olaylarını yansıtması bekleniyor. Ancak, üçlü, hikayeyi sonlandırmak için en az 3-4 sezon daha gerekebileceğini öngörüyor. 3 Body Problem için 2. sezon çalışmaları da başladı.

Dizinin yaratıcıları, gelecek sezonlar için bir taslak hazırladıklarını açıkladılar. İkinci sezonun çalışmalarına şimdiden başladıklarını belirttiler. Özellikle üçüncü kitabın oldukça hacimli olduğunu ve muhtemelen bir veya iki sezon boyunca yayınlamanın gerekebileceğini belirttiler.

3 Body Problem. (L to R) Eiza González as Auggie Salazar, Jess Hong as Jin Cheng, Saamer Usmani as Raj Varma, Jovan Adepo as Saul Durand, Alex Sharp as Will Downing, John Bradley as Jack Rooney in episode 101 of 3 Body Problem. Cr. Ed Miller/Netflix © 2023

D.B. Weiss, gelecek sezonlar hakkında şu açıklamayı yaptı;

2. sezon için kaba bir fikirden daha iyisine sahibiz. Bu planda kaba fikir aşamasından çok daha ilerideyiz. Bundan sonrası, bilirsiniz, bir şeylerden ne kadar uzaklaşırsanız onlara bakışınız o kadar bulanıklaşır. Ama üçüncü kitapta, sahneler, durumlar ve olaylar açısından oldukça net görebildiğimiz o kadar çok harika dönüm noktası var ki, karakterlerimizin oraya nasıl varacaklarından tam olarak emin değiliz ama oraya varmaları gerektiğini biliyoruz. Çünkü o yer ve o yer ve o yer, bu kitapları elimize almamızın ve onları uyarlamak istememizin en başta gelen nedeni.”

Dizinin Bitişi

Dizi yapımcıları, üçlemenin sonunu getirmenin zorluğunu kabul ediyorlar. Ancak, Cixin Liu‘nun son sayfalarının inanılmaz derecede dokunaklı ve etkileyici olduğunu vurguluyorlar. Bu nedenle, hikayenin sonunu getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Çalışma Süreci ve Yenileme

Dizi yapımcıları, 3 Body Problem’ın oldukça zorlu bir proje olduğunu ve her sezonun daha fazla emek gerektirdiğini itiraf ediyorlar. Bu nedenle, acele etmek yerine her sezonun titizlikle hazırlanması gerektiğini vurguluyorlar. Ancak, eğer beklenen ilgiyi görürlerse, erken bir tarihte ikinci sezon çekimlerine başlamaya hazır olduklarını belirtiyorlar.

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden izleyebilirsiniz

Netflix’in 3 Body Problem 2. sezon henüz duyurulmadı ancak dizi, yayınlanmadan önce bile büyük bir heyecan yaratmaya devam ediyor. Bu bağlamda devam sezonlarının gelmesi de olası. Dizinin geleceği hakkında daha fazla detayın yakında açıklanması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.