Oyun Haberleri

Steam Scream Fest ile Cadılar Bayramı İndirimleri Başladı

Steam’in Türk Lirası için kur güncellemesi yaptığı günün akşamında Steam Scream Fest (Çığlık Festivali) de başladı. Bu bazı oyunları düşük fiyatlarıyla almak için son şansımız olabilir.

Bu akşam başlayan Steam Scream Fest, 1 Kasım’a kadar devam edecek. Yani sadece 1 haftalık bir etkinlik bu. Ancak Kasım’ın son haftasında da yine Sonbahar İndirimleri olacak. Bu yüzden çok büyük ve kapsamlı bir indirim dönemi beklememek gerek.

Yine de kur güncellemesi haberinden hemen sonra başladığı için Türk oyunseverler için dikkat çekici bir etkinlik olacak.

Steam Scream Fest sırasında tüm oyunlar indirime girmiyor. Sadece korku türündeki oyunların bir kısmında indirim oluyor. Hatta oyunun etkinlikte indirimli fiyatıyla sunulabilmesi için şu etiketlerden en az birine sahip olması gerekiyor: Korku, Hayatta Kalma, Vampirler, Kurt Adamlar, Doğaüstü, Karanlık Fantezi veya Lovecraft Temalı.

Cadılar Bayramı için Oyun Önerileri

Peki bu dönemde hangi oyunlar kaçmaz?

Bu soruya cevap vermek için daha kapsamlı bir liste de hazırlayacağız. Fakat burada etkinliğin temasına uygun birkaç oyunu listeleyelim dedik. (Güncelleme: İşte o liste de burada!)


Hellblade: Senua’s Sacrifice indirimiyle 12,25 TL. Her ne kadar bulmacaları insanı çileden çıkarsa da muhteşem hikaye anlatımıyla tam bir Cadılar Bayramı oyunu.

Oyunculardan %90’ın üzerinde olumlu yorumlar toplamayı başaran Pathologic serisinin ilk oyunu indirimsiz 21 TL, ikincisi de indirimli fiyatıyla 22,80 TL.

Retro oyunlardan şaşmayanlar için eskilere gidip Sanitarium‘u da önerebiliriz. Fiyatı 7,20 TL.

The Medium‘u geliştiren Bloober Team’in bir stüdyo olarak adını duyurduğu ilk yapımı: Layers of Fear. Bir ressamın deliliğini oynadığımız bu korku oyununun indirimsiz fiyatı 31 TL.

Geçen yıl ilgi çekici oyun tasarımıyla öne çıkan Inscryption da indirimli 30 TL.

Karanlık büyücülere ve tarikatlara iksir ve bitki sattığımız Strange Horticulture indirimsiz 40 TL.

Lovecraftian varlıklarla dolu zindanlarda yoldaşlarımızı kaybettiğimiz Darkest Dungeon indirimli haliyle 5,85 TL.

Küçük bir çocuğun kabuslarında oynadığımız Little Nightmares indirimli 12,25 TL.

İkinci oyunu yakında çıkacak olan hayatta kalma oyunu The Forest indirimli 8 TL. Üstelik ormanda yaşayan mutantlara karşı arkadaşlarınızın yardımını da alabileceğiniz çoklu oyunculu bir yapım.

Başka bir hayatta kalma oyunu olan The Long Dark indirimsiz fiyatıyla 57 TL. O da yeni hikaye paketleri ile genişlemeye devam eden bir oyun.

Don’t Starve Together‘ı almayan kalmamıştır sanırım. Buna rağmen yeni Cadılar Bayramı içerikleri getirmekle kalmayıp oyunun fiyatını da 8,16 TL‘ye indirmişler. Artık almamak ayıp olur diye düşünüyorum.

Bu yılın popüler oyunlarından V Rising ise 25,60 TL. Çoklu oyunculu hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız bu da onların vampirli bir yorumu.

Metin tabanlı güzel bir macera oyunu ilginizi çekerse daha yeni çıkan Roadwarden da bu etkinlik döneminde indirime gitmiş. Fiyatı 18,71 TL.

Son olarak da distopik ortamları sevenler için We Happy Few‘ün %90 indirimle 20,90 TL olduğunu belirteyim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.