Makaleler

Bilimkurgu, Fantastik ve Korku Filmlerindeki 15 İşlevsiz Aile

Her zaman izlediğimiz filmlerdeki yaşam ile kendi yaşantımızı karşılaştırmışızdır. Farklı konularda hayalgücümüzün yettiği ölçüde kıyaslarız. Bu karşılaştırma için biz de bilimkurgu, fantastik ve korku filmlerindeki işlevi yitirmiş ve uyumsuz aileleri sıraladık.

Bu listedeki aileleri gördükten sonra ailenizle sorunlarınız olduğunu düşünseniz bile şükredeceksiniz.

15) Skywalker Ailesi – Star Wars

En bilinen aile ile başlayalım. Anne ölü, baba galaksiye ün salmış maskeli bir kötü. Çocuklar ise ikiz olduklarını anlamadan önce garip flört dönemi yaşıyorlar. Son olarak da ailenin tek torunu cani ruhlu bir katil olduğunu kanıtlıyor.

14) Queen Ailesi – The Huntsman: Winter’s War

Çok muhteşem bir film değildi. Fakat ilginç giysileriyle birlikte garip kız kardeş ilişkisi olan kardeşlerimiz var. Eğer kalelerine akşam yemeğine davetli olsaydınız, masanın dışında birbirinin kuyusunu kazmaya hazır olan kardeşlerin masasında ne yapardınız?

13) Ofelia’nın Ailesi – Pan’s Labyrinth

İspanyol iç savaşından sonra küçük kız karanlık ve mistik bir yaratıkla karşılaşır. Bu sürede annesi zor bir hamilelik sürecindedir ve acımasız üvey babası rutin bir şekilde işkencelerine devam etmektedir. Esas olay, insan karakterin, Guillermo del Toro’nun canavarından daha korkunç olması.

12) Sawyer Ailesi – The Texas Chainsaw Massacre 2

“Winter is coming” sloganını unutun. En iyi ev sloganı “Saw is Family”dir. Dehşete adanmışlıklarına ve Texas’daki en şüpheli ve lezzetli barbekü partilerine rağmen sonunda Sawyers’lar birbirlerinden ayrı düştüler. İlginç bir şekilde, deri yüzlü cani kendini ilgiliymiş gibi gösterip düzenlerini bozuyor. Hem de en ünlü partilerinden birinin onur konuğu olduktan sonra.

11) Deetz Ailesi – Beetlejuice

Charles Deetz, ailesini biraz sessizlik ve huzur için New York’tan kırsala sürüklüyor. Gothic kızı, Lydia evin hayaletli olduğunu öğrenince çok mutlu oluyor. Gülünç şekilde çirkin karısı Delia ise arkadaşlarını etkilemek için mekanı yeniden düzenlemeye çok hevesli. Sonunda Deetz aile bir çift hayaletin de katılmasıyla genişliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

1 2 3Sonraki sayfa

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.