Oyun Haberleri

Zombi Avına Az Kaldı! Back 4 Blood Oyununun Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Warner Bros. Games ve Turtle Rock Studios, birinci şahıs eşli nişancı oyununun yakında piyasaya sürülmesini kutlamak için resmi Back 4 Blood çıkış fragmanını yayınladı.

Back 4 Blook’ın yeni fragmanı, dünyayı insanlık için geri almak amacıyla, Parazitli olarak bilinen enfekte kalabalığa karşı savaşan Temizleyicilerin ekibini takip ediyor. Çıkış fragmanında, yüksek yoğunluklu işbirlikçi hikayeye ek olarak, takımların Temizleyici veya Parazitli olarak oynamasına olanak tanıyan kafa kafaya, rekabetçi PvP Swarm modunu da görüyoruz.

YouTube player

Warner Bros. Games ve Turtle Rock Studios‘un oyunu Back 4 Blood, 12 Ekim‘de çıkacak. Back 4 Blood Deluxe Edition (yalnızca dijital) ve Back 4 Blood Ultimate Edition için ön sipariş verenlere oyuna 4 günlük Erken Erişim hakkı da verilecek.

Back 4 Blood, eleştirmenlerin beğenisini kazanan Left 4 Dead serisinin yaratıcılarından birinci şahıs bir eşli zombi nişancı oyunu olma özelliğini taşıyor.

Dinamik ve oldukça değişken, özelleştirilebilir aksiyon macerası sunan Back 4 Blood hikayesi, insanlığın çoğunun parazit Devil Worm tarafından öldürüldüğü veya enfekte olduğu felaket bir salgından sonra geçiyor. Tarifsiz olaylarla yürekleri katılaşan ve insanlığın sonuncusu için savaşmaya cesaretlendirilen bir grup kıyamet gazisi, Parazitli olarak bilinen hastalıklı dehşeti alt etmek ve dünyayı geri almak için bir araya geliyor.

Back 4 Blood, Xbox Series X|S, Xbox One Konsolları, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için 12 Ekim 2021‘de satışa sunulacak. Ön siparişte Fort Hope Elite Silah Görünüm Paketi de verilecek. Back 4 Blood ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.