Haberler

Beş Saatlik Edgar Allan Poe Hikaye Kayıtlarını Çevirimiçi Ortamda Dinleyin

Edebi eser kayıtları konusunda uzmanlaşan, Amerika merkezli Caedmon Audio bugüne kadar takipçileri ile edebiyatın pek çok büyük isminin eserlerini buluşturmuştu. Dinleyicilere Robert Browning, Mark Twain gibi edebiyat devlerinin eserlerini, Walter Brennan, Sör Laurence Olivier gibi usta oyuncuların seslerinden aktarmıştı. Şimdi bu kayıtların arasına, yenilenmiş hali ile hem fantastik hem de korku edebiyatı meraklılarının kaçırmak istemeyeceği bir isim eklendi: Edgar Allan Poe.

Artık kayıtlarına Spotify üzerinden de ulaşabileceğiniz Caedmon’un Edgar Allan Poe hikayelerini korku sineması ve Shakespeare oyuncusu Basil Rathbone ile korku sinemasının duayen oyuncularından olan ve aynı zamanda Poe’nun sinemaya uyarlanmış hikayelerinin kadrosunda da yer almış Vincent Price sesinden dinliyoruz.

Toplamda beş saate ulaşan kayıtlar arasında Poe’nun klasikleri sayabileceğimiz “Kuyu ve Sarkaç” (The Pit and Pendulum), “Gammaz Yürek” (The Tell-tale Heart) ve “Amontillado Fıçısı” (The Cask of Amontillado) gibi başlıklar da yer alıyor.

Hazır sonbahar da kapımızı çalmışken, Poe’nun gotik ve puslu hikayelerinin dünyasına girmek; bu hikayeleri ustaların sesinden dinlemek için daha iyi bir zaman olamaz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.