Dizi Haberleri

Apple ve Steven Spielberg, Amazing Stories İçin Anlaşma Sağladı

1985 – 1987 yılları arasında televizyon ekranlarında yayınlanan bilimkurgu – gerilim türündeki Amazing Stories‘i ekranlara Apple ve Steven Spielberg geri getirecek.

NBC Universal‘ın da yapımcı firma olarak dahil olduğu Amazing Stories dizi projesi için her bölüm başına 5 milyon dolar bütçe ayrılacak. Dünyanın en büyük firması ve teknoloji devi ile dünyanın en iyi yönetmeni ve bilimkurgu üstadı bir araya gelirse, muhtemelen sonuç olarak muhteşem bir bilimkurgu yapımı çıkacaktır. 

NBC’nin yapıma dahil olması, dizinin televizyonlara gelmesi ihtimalini arttırırken Apple’ın üstlendiği projenin iTunes üzerinden de yayınlanması bekleniyor. 

1985-87 yılları arasında yayınlanan Amazing Stories, 45 bölüm sürmüştü. Steven Spielberg’in projesi olan yapım yine NBC ekranlarında yayınlanmıştı. Her bölümde farklı bir hikayenin yayınlandığı dizinin açılış müziğini John Williams yaparken bölümlerin bazılarını da Burt Reynolds, Michael D. Moore, Clint Eastwood, Martin Scorsese gibi önemli isimler yönetmişti.

En az Black Mirror kadar etki yaratacağı düşünülen Amazing Stories dizisinin ne zaman yayınlanacağı da şu anda bilinmiyor. Heyecanla bekliyoruz.

1985 yılında yayınlanan Amazing Stories tanıtım videosu:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.