Dizi HaberleriVideo Galeri

Zaman Çarkı 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Uzun bir bekleyişin ardından 1 Eylül’de Prime Video ekranlarına geri dönecek olan Zaman Çarkı, Robert Jordan’ın kitaplarından uyarlanan popüler dizinin yeni bölümlerinin ilk fragmanıyla hayranlarını yeni epik maceralara hazırlıyor.

Zaman Çarkı 2. sezon fragmanı Karanlık Olan’a karşı verilen savaşa odaklanıyor.

2021 yılında yayınlanan ilk sezon kendini romandan oldukça ayırmıştı. Bununla birlikte, muhteşem prodüksiyon tasarımı, sahneleri ve karakterizasyonuyla izleyiciyi şaşırtmayı başardı.

İlgili Makaleler

Zaman Çarkı Sezon 2 Kadrosu

Zaman Çarkı’nda Moiraine rolüyle Rosamund Pike, 2. sezonda Mat Cauthon rolüyle Barney Harris’in yerini alan Dónal Finn, Lan rolüyle Daniel Henney, Rand rolüyle Josha Stradowski, Egwene rolüyle Madeleine Madden, Perrin rolüyle Marcus Rutherford ve Nynaeve rolüyle Zoë Robins yer alıyor.

Yeni oyuncular Guy Roberts, Arnas Fedaravicius, Gregg Chillingirian ve Ceara Covenay, “Uno Nomesta”, “Masema”, “Ingtar Shinowa” ve “Elayne Trakand” rolleri ile katılacak. Ayrıca Natasha O’Keeffe ve Meera Syal, yeni sezon için kadroya dahil edildi.

The Wheel of Time’ın yapımcılığını showrunner Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D.) ve Rosamund Pike üstleniyor. Ekipte ayrıca Red Eagle Entertainment’tan Larry Mondragon ve Rick Selvage ile Radar Pictures’tan Ted Field ve Mike Weber de yer alıyor.

İlk sezonun ilk bölümü, destanın ilk kitabını yansıtmaya çalıştığı gibi, ikinci sezon da aynı yaklaşımı benimseyecek ve hikayeyi ikinci kitap olan “The Great Hunt” doğrultusunda sürdürecek. Ayrıca üçüncü kitap olan “The Dragon Reborn“dan da bazı önemli öğeleri içerecek.

Yeni bölümlerde ana karakterler, Moiraine‘in yardım edememesi nedeniyle ayrı düşecek ve dünyanın farklı bölgelerine dağılacaklar. Artık kendi başlarına olan bu grup üyeleri, içlerindeki gücü keşfetmek zorunda kalacak. Çünkü Karanlık Varlık’ın gücünün tekrar yükselmektedir.

İşte Zaman Çarkı 2. Sezon Resmi Özeti

Yeni ve çok eski tehditler, artık dünyanın dört bir yanına dağılmış olan İki Nehir’in genç dostlarını aramaktadır. Onları bulan ve onlara rehberlik eden kadın artık yardım edecek güçte değildir ve bu yüzden başka güç kaynakları bulmaları gerekir. Birbirlerinde ya da kendilerinde. Aydınlıkta… ya da Karanlıkta.

Ortaçağ maceraları ikinci bölümde sona ermeyecek, zira dizi şimdiden üçüncü sezon için yenilendi. Zaman Çarkı destanı on beş ana kitap, bir grup kısa öykü ve önsöz niteliğindeki birkaç hikayeden oluşuyor, dolayısıyla Amazon Studios’un uyarlayabileceği çok sayıda kaynak malzeme var.

Ne yazık ki, Hollywood’daki mevcut kriz nedeniyle dizinin bir sonraki bölümlerinin yapımına başlanması biraz zaman alacak gibi görünüyor, ancak Yüzüklerin Efendisi spinoff’u oyuncuların grevinin başlamasından haftalar önce çekimleri bitirmeyi başardığı için ortaçağ fantezisi hayranları yakında Güç Yüzükleri’nin dönüşünün tadını çıkarabilecekler.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.