Haberler

John Wick: Chapter 2 Filmine Bilet Kazanma Fırsatı

John Wick‘in aksiyon ve hız dolu macerası kaldığı yerden devam edecek. John Wick: Chapter 2 filmini 10 Şubat tarihinde yapılacak ön gösterimde izlemek istiyorsanız, çekilişimize göz atmanızda fayda var.

Aksiyon filmlerinin aranan ismi haline gelen Keanu Reeves, John Wick rolüyle bir kez daha beyaz perdede boy gösterecek. John Wick: Chapter 2, 10 Şubat 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmin ön gösterimine katılmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit.

Aşağıda soracağımız soruya doğru cevap vermeniz ve katılım koşullarımızı yerine getirmeniz doğrultusunda yapılacak çekiliş ile 10 kişiye John Wick: Chapter 2 filmine, 10 Şubat Çarşamba günü yapılacak ön gösterime bilet verilecektir.

Sorumuz şöyle:

John Wick: Chapter 2 filminde Bowery King karakteriyle yeniden Keanu Reeves ile beyaz perdede buluşacak ünlü aktör kimdir?

Yukarıdaki sorunun doğru cevabını  cevap [@] frpnet.net adresine,

Ad-Soyad
Adres
Telefon Numarası

Bilgileriyle birlikte göndermeniz gerekiyor.

Katılım Koşulları:

  • Bir kişi sadece bir kez çekilişe katılabilir.
  • Bilgilerini eksik giren veya doğru girmeyen katılımlar yarışmaya dahil edilmez.
  • Bilet tek kişiliktir.
  • Biletler isme özeldir, başka bir kişiye devredilemez.
  • Doğru cevap verenler arasından 10 kişiye, 10 Şubat günü yapılacak ön gösterime bilet verilecektir. Ön gösterim İstanbul’da yapılacağı için bu şehrin dışındaki katılımcıların yarışmaya katılmadan önce, etkinlik tarihinde İstanbul’a gelip gelmeyecekleri konusunda engelleri olmaması gerekiyor.
  • Çekilişe katılma hakkı 6 Şubat Pazartesi günü sona erecektir. Kazananlar 7 Şubat Salı günü Facebook sayfamızda duyurulacaktır. Bu nedenle Facebook sayfamızdan bizi takip etmenizi öneririz.

Filmin Konusu:

Emekli tetikçi John Wick’in soluksuz aksiyonu devam ediyor. Kadroya yeni eklenen isimler ile intikam büyüyor ve artık o çok daha sert.

John, emekli olması için yardımcı olan eski iş ortağını tarafından Uluslararası Suikastçiler Birliği’ni ele geçirmek için Roma’ya gitmeye zorlanır. John Wick dünyanın en azılı katilleriyle karşı karşıya kalacaktır. Filmde Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick, Franco Nero, John Leguizamo ve Ian McShane rol alıyor. Yönetmen koltuğunda ise yönetmen koltuğunda Chad Stahelski yer alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.