Oyun Haberleri

The Dwarves Oyununa Resmi Türkçe Dil Desteği Geldi

Dünya çapında ismini duyurmuş olan bu serinin ardından, King Art Games tarafından yapımı tamamlanan ve THQ Nordic firması tarafından dağıtımı yapılan The Dwarves, yakın zaman önce aynı isimli roman temelinde bir oyun olarak karşımıza çıktı. Üstelik şimdi resmi Türkçe dil desteği de var!

The Dwarves, zorlu gerçek zamanlı savaşlarıyla ve güçlü hikayesiyle ön plâna çıkmış bir fantastik RPG oyunu ve oyunda kendine has becerisi bulunan 15 oynanabilir kahraman bulunmakta. Sayısız orku, devi, kara elfi, bögnilimi, zombiyi, kara büyücüyü ve daha nice düşmanını alt etmek için büyük bir savaş sizleri bekliyor.

İlgili Makaleler

Markus Heitz’ın aynı isimdeki çok satılan romanını temel alan The Dwarves ile, fantastik kurgu içerisindeki büyüleyici bir serüvene doğru yelken açacaksınız!

Tüm bunlara karşı durabilecek tek güç ise cüceler!

Beşinciler Krallığı binlerce yıl boyunca Korunaklı Ülke’nin kapılarını korumuştur. Sayısız düşman bu kapıların önünde, cücelerin baltalarıyla can vermiştir. Hiç kimse ya da hiçbir yaratık, saldırılarından sonuç alamamıştır. Ta ki kara elflerin geldiği o güne kadar…

Çocukken terk edilen Tungdil, Ionandar diyarındaki tek cüce olarak kendi halinde demircilik yapmaktadır ve kendi ırkından birini daha önce hiç görmemiştir. Ama tüm bunlar değişmek üzeredir.

Ulaklık yapmak ve halkıyla tanışmak için dış dünyaya açılan Tungdil, kendisini hazır olmadığı bir savaşın içinde bulur. Sadece canını kurtarmak için değil, Korunaklı Ülke’deki her erkek, kadın ve çocuk için de onu cüce yapan değerlere sahip çıkmalıdır. Cevaplayamadığı birçok soru olsa da Tungdil tek bir şeyden emindir: Nerede yetiştirilmiş olursa olsun, o gerçek bir cücedir.

Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar: Bir avuç kahramanla yüzlerce düşmana karşı savaşacaksınız. Sıradaki taktiksel hamlenizi belirlemek için oyunu istediğiniz an duraklatabilirsiniz.

Yoğun Muharebe: Savaş meydanındaki tüm yaratıklar, özellikle muharebelerin dinamik, “gerçekçi”, hatta bir çok taktiksel beceriye uygun şekilde hissedilebilmesi için gerekli fiziksel yoğunlukta yaratılmıştır.

Büyüleyici bir hikaye: Cüce Tungdil’in Korunaklı Ülke’ye doğru uzanan macera dolu yolculuğuna katılın.

Dünyayı keşfedin: Sırları açığa çıkarın, oyunun dünyası ve ırkları hakkında daha fazla şey öğrenin, ayrıca seçime bağlı bulmacaları da çözümleyin.

Dünya haritasını derinlemesine araştırın: Karla kaplı Korunaklı Ülke’nin sıradağları sizi parlak ganimetlere götürüyor. Dünya haritası üzerinde özgürce yol alabilir, sayısız karakterle tanışabilir, ayrıca maceradan maceraya atılabilirsiniz. Ama dikkat edin: Dünya haritasında attığınız çoğu adım farklı sonuçlar doğuracaktır!

Cüceler! Nihayet en havalı fantastik karakterler sahnede. Diğer sakallı baltalıların günleri sona erdi – Cücelerin çağı başlıyor!

The Dwarves oyununu hemen buradan satın alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.