Haberler

Alien: Covenant Filminin Ön Gösterimine Gidiyoruz! Sen de Gel

Alien serisinin yeni filmi, geçmişi konu alan Prometheus filminin devamı olan Alien: Covenant filminin ön gösterimine gidiyoruz. Bir arkadaşınla birlikte sen de gel, filmi herkesten önce izle!

Scott’ın 2012’deki Prometheus filminden on yıl sonrasında geçen Alien: Covenant, gerilim dolu macera, yeni yaratıklar ve eşsiz derecede korkutucu bir hikayeyle geliyor.  Gişe rekorları kıran serinin altıncı bölümüyle beraber vizyoner yönetmen, orijinal filmdeki ölümcül Xenomorf’un gizemli kökenlerini ortaya koymaya yaklaşıyor.

Koloni gemisi Covenant’ın mürettebatı galaksinin oldukça uzak bir köşesinde, keşfedilmemiş cennet olarak varsaydıkları bölgenin aslında karanlık ve çok tehlikeli bir yer olduğunu anlarlar. Gezegendeki yegane canlı lanetli Prometheus’un keşfinden sonra hayatta kalan ‘sentetik’ David’dir…

Efsane bilimkurgu/macera yönetmeni Ridley Scott, Alien’da kendi yarattığı evrene, Prometheus ile başlayan yeni üçlemesinin ikinci filmi olan Alien: Covenant filminde geri dönüyor. Filmde yine Michael Fassbender’ı başrolde seyrederken, Katherine Waterston, Demian Bichir ve Billy Crudup gibi isimler eşlik ediyor.

TME’nin katkıları ile düzenlediğimiz bu Özel Gösterim 11 Mayıs Perşembe günü İstanbul Levent’te saat 21:00 dolaylarında gerçekleşecek.

Etkinlik için 3 adet çift kişilik davetiyemiz bulunuyor ve bu davetiyeleri kazanma şansı yakalamak çok kolay! Sorumuza aşağıdaki formu kullanarak doğru cevap verin!

Sorumuz şöyle:

Eski Alien filmlerinde Sigourney Weaver’ın canlandırdığı karakterin ismi nedir?

[vfb id=’2′]

Katılım Koşulları:

  • Bir kişi sadece bir kez çekilişe katılabilir.
  • Bilgilerini eksik giren veya doğru girmeyen katılımlar yarışmaya dahil edilmez.
  • Bilet tek kişiliktir, kazanan kişiye 2 adet bilet gönderilecektir.
  • Biletler isme özeldir, başka bir kişiye devredilemez.
  • Doğru cevap verenler arasından 3 kişiye, 11 Mayıs Perşembe günü yapılacak ön gösterime çift kişilik bilet verilecektir. Ön gösterim İstanbul’da yapılacağı için bu şehrin dışındaki katılımcıların yarışmaya katılmadan önce, etkinlik tarihinde İstanbul’a gelip gelmeyecekleri konusunda engelleri olmaması gerekiyor.
  • Kazananlar 10 Mayıs Çarşamba günü Facebook sayfamızda duyurulacaktır. Bu nedenle Facebook sayfamızdan bizi takip etmenizi öneririz.

Uyarı: YARATIK: COVENANT Özel Gösterimi filmin Türkiye dağıtımcısı TME  izniyle düzenlenmektedir. Tüm hakları saklıdır. Davetiyeler hediyedir para ile satılamaz. Gösterimlerde lütfen kayıt cihazı kullanmayınız ve telefonlarınızı kapalı tutunuz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.