Haberler

30 Günlüğüne Gerçekten Assassin Olun!

istanbul-assassin

30 gün boyunca bir suikastçı olmaya var mısınız? Bilgisayar oyunu veya masabaşında rol yapmaktan bahsetmiyorum, 30 gün boyunca gerçek hayatta, 7×24 avlanmaya hazır mısınız?

Istanbul Assassin Season 3’ye hoş geldiniz!

Istanbul Assassin gerçek hayatta oynanan bir oyun. Oyunun başında size bir hedef veriliyor; hedefinizin adını, soyadını, ev ve iş adresini, hatta telefon numarasını bile biliyorsunuz. Amacınız hedefinizi bulmak ve onu vurmak (oyuncak tabancayla tabii.) Tabii hayat sizin için de güllük gülistanlık değil, sizin de peşinizde bir avcı var ve tek amacı sizi bulup vurmak.

istanbul-assassin1

Oyun aslında çok basit başlıyor. Bir hedefiniz var, peşinizde de bir katil. Oyuncak olduğu belli olduğu sürece istediğiniz silahı kullanabilirsiniz, su tabancası, Nerf çeşitleri, hatta su balonu bile serbest. Hedefinizin işyeri yasak bölge, kimsenin işyeri ile başı belaya girsin istenmiyor. Ayrıca oyundayız diye mantık dışı hareketler de yasak, camide, motorsiklet üzerinde, karakol önünde vuruşmak pek akıllıca değil. Hedefinizi öldürdüğünüzde onun hedefi sizin yeni hedefiniz oluyor ve hemen yeni hedefinizi avlamaya başlayabiliyorsunuz. Hedefiniz peşinde biri olduğunu biliyor ama kim olduğunu bilmiyor, yani herkes aynı durumda, hem av hem de avcı. Oyunun sonunda hayatta kalan katil büyük ödülü kazanıyor.

istanbul-assassin2

Oyunun farklı versiyonları yurtdışında yaz kamplarında, üniversite kampüslerinde ve Street Wars adıyla Amerika’da büyük şehirlerde oynanıyor. Bu oyunu Istanbul’da organize etmeye kalkışan ise Brian isimli bir Amerikalı. İlk oyunun katılımcıları genellikle Brian’ın arkadaşları, tanıdıkları ve tanıdıklarının tanıdıkları oldu. Istanbul Assassin ilk defa 20 Eylül – 26 Ekim arasında 5 farklı ülkeden kızlı erkekli 46 katılımcı ile oynandı. İkinci sezonu da 7 Mart – 10 Nisan arasında 66 kişi arasında geçti.

Dilerseniz hemen buradan başvurabilirsiniz.

İkinci sezonun final videosu:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Güvenlik nasıl sağlanıyor? Yani neticede herkes kaydolabiliyor ve ev adresi vb. bilgiler veriliyor tamamen yabancı kişilere.

  2. Katılım ucretli, bu nedenle onune gelen katilmiyor.
    Herkese tum katilimcilarin kisisel bilgileri verilmiyor, sadece hedefinin bilgileri veriliyor.
    Ciddi bir durum olursa sorunu yaratan kisinin kisisel bilgileri organizatorde mevcut, bu nedenle yakalanmasi zor olmayacagi icin bu da kotu niyetli kisileri uzak tutan bir durum.
    Zayif halkalar var tabi, organizator tum kisisel bilgilere sahip ve bunlari kotuye kullanabilir. Ayrica organizator katilimcilarin kisisel bilgilerini, referanslarini vb. yeterince kontrol etmeyebilir. Bunlar bence cok buyuk riskler degil ama bakis aciniza (ve paranoyaklik seviyenize gore) bir miktar risk aliyorsunuz tabi ki..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.