FRP&MagicHaberlerKitaplar

2019’da Çocuklar İçin 2 Yeni Dungeons and Dragons Kitabı Geliyor

Ten Speed Press, geçtiğimiz günlerde çocuklara yönelik iki yeni Dungeons and Dragons kitabı birden çıkaracağını duyurdu. Amazon üstünde şimdiden ön siparişe sunulan kitapların 112’şer sayfa ve 8 ila 12 yaş arasındaki çocuklara yönelik olacağı belirtilmiş.

İşte 16 Temmuz’da yayınlanması beklenen kitapların detayları.

Monsters and Creatures: An Adventurer’s Guide

Dungeons & Dragons için eğlenceli bir tanıtım kitabı olan Monsters and Creatures ile çocuklar yavaştan D&D’nin ikonik yaratıkları ile tanışacaklarmış.

İllüstrasyonlu bir rehber olacağı belirtilen kitap ile Dungeons & Dragons’un büyülü dünyasına yolculuk edeceğiz. Yolculuğumuzda bu dünyanın en günahkar ve korkunç canavarları ile karşılaşacağız. Bu tehlikeli yaratıkların detaylı illüstrasyonlarının yanı sıra boyutlarından tehlike seviyelerine, dövüş taktiklerinden yaşam alanlarına kadar onlar hakkında yararlı bilgiler de öğrenebileceğiz. Böylelikle maceracılara sorun çıkaran bu yaratıkların yaşamına da ışık tutmuş olacağız.

Kitabın canavar içeriği ise oldukça geniş tutulmuş; yeraltında yaşayan yaratıklardan vahşi doğadakilere, gökyüzünde süzülenlerden mezarlıkları mesken tutanlara kadar çok sayıda canavar bizleri bekliyor olacak. Geleceğin maceracıları için oldukça faydalı olacak bu kitapta ayrıca çocukların sorun çözme yeteneklerini geliştirme yönelik hikayecikler de olacakmış.

Monsters and Creatures

Warriors and Weapons: An Adventurer’s Guide

Monsters and Creatures gibi illüstrasyonlu bir rehber olan Warriors and Weapons kitabında ise bu sefer D&D’de oynanabilecek karakterlere ve onların ekipmanlarına odaklanılıyormuş.

Warriors and Weapons, Dungeons & Dragons‘un efsanevi dünyasında bulunan çeşitli savaşçı türlerine ve onların silahlarını tanıtacakmış. Ayrıca kitapta bir maceracının ihtiyaç duyabileceği eşyalar da bulunacakmış.

Zırhlardan giysilere, silahlardan günlük ekipmanlara kadar çeşitli eşyaların detaylı illüstrasyonlarını içerecek olan kitapta çocuklar, kendi karakterlerini yaratmayı ve onları uygun bir şekilde donatmayı öğrenecekmiş. Tüm bunların haricinde kitapta, hangi türde bir maceracı olunacağı ve bu maceracının grup içindeki rolüne yönelik çeşitli alıştırmalar ve düşünce egzersizleri de olacakmış.

Kısacası, bu kitaplar ve detaylı illüstrasyonları ile çocuklarınızın ilgisini çekebilir ve onları D&D’nin temel kavramları ile tanıştırabilirsiniz.  Fiyatları 12.99 dolar.

Warriors and Weapons

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.