Dizi Haberleri

HBO Max Constantine Dizisini İptal Etmedi, Çekimler 2023’te Başlıyor

HBO Max, DC’nin okültisti John Constantine’in gençliğini anlatacak Constantine dizisini iptal etmiyor. Batgirl ve benzeri yapımlar iptal olurken hayranlar DC dizilerinin geleceğinden endişe ediyordu.

Bildiğiniz gibi Ağustos’un başında Batgirl filmi çekimleri tamamlanmış olduğu halde iptal oldu. İlk açıklamalar “filmin kalitesi düşüktü” diyordu. Ancak sonradan henüz başlamamış yeni yapımlar da arka arkaya iptal oldu. Bunu HBO Max’in kadrosunda işten çıkarmalar takip etti. Ki zaten kısa süre önce HBO Max yeni ülkelere yayılma projesini de durdurmuştu. Bu iptallerin sebebinin vergi ve ekonomik problemler olduğu görüşü hâlâ yayın Dolayısıyla HBO Max cephesinde işler pek iç açıcı değildi.

Yine de firma Constantine dizisini reboot’lamak konusunda kararlı olduğunu söyledi. Dizi, DC’nin ünlü okültisti John Constantine’in gençliğini anlatacak. Hatta tanıştığı bir kadının onun hayatını nasıl değiştirdiğini izleyeceğiz. Zira John’u İngiltere’nin karanlık yüzüyle o kadın tanıştıracak.

HBO Max’ten gelen açıklamalar şu an çekimler için mekan baktıkları yönünde. Yani yapım için hazırlıklar sürüyor. Eğer bir aksilik olmazsa çekimler 2023’te başlayacak.

Ana karakteri kimin canlandıracağı hâlâ belli değil. HBO Max rol için Riz Ahmed gibi birini aradıklarını söylemişti. Ancak söylentiler bu rol için Sope Dirisu ile konuştukları yönündeydi. Bu söylentiler henüz resmi olarak onaylanmadı ya da reddedilmedi.

Geçtiğimiz günlerde The Sandman’in yan dizisi olarak Johanna Constantine’in hikayesini izleyeceğimiz bir dizi gelebilir demiştik. Bu iki haberi karıştırmayın diye uyaralım. Zira biri Netflix’te bir spin-off, diğeri HBO Max’te bir reboot projesi.

Keanu Reeves sık sık Constantine rolüne geri dönmek istediğini söylüyor. Ancak o dönüşün bir HBO Max dizisi için olacağına pek imkan vermiyorduk. Zira Reeves beyaz perdede nefes kesmeyi seven bir oyuncu. Fakat geçtiğimiz günlerdeThe Devil in the White City dizisinde yer almayı kabul etti. Böylece dizi dünyasına adım atmış oldu. Dolayısıyla artık bu konuda “neden olmasın?” demeye başladık.

Matt Ryan da karakteri canlandıramasa bile seslendirmeye devam etmek istiyor. Ancak HBO Max’in başka bir aktörle yola devam edeceği neredeyse kesin.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.