Dizi Haberleri

Marvel Daredevil: Born Again Dizisi için Dexter Yönetmeniyle Anlaştı

Charlie Cox‘u yeniden Matt Murdock olarak izleyecek olmak bizi heyecanlandırıyor. Ancak Marvel, Daredevil: Born Again dizisi için aldığı kararlarla bizi bazen mutlu edip bazen hüsrana uğratıyor.

Netflix, Daredevil uyarlaması konusunda fena bir iş çıkarmadı. Evet, ilk sezondan sonra bozdular falan ama dizi damakta güzel bir tat bıraktı. Zaten açılış jeneriği bile harikaydı. Hayranlar Charlie Cox’u yeniden Matt Murdock olarak görmeyi çok istiyordu. Bu istekleri de Marvel’da karşılık buldu. Daredevil: Born Again dizisi 2024’te Disney+’ta karşımıza çıkacak.

Fakat bu dizinin tonu ve konusu şimdiden hayranlarda karışık duygular uyandırıyor.

İlgili Makaleler

Önce güzel haberleri verelim. Dizi en az 18 bölümden oluşacak. Yani hikayelerini anlatmak için bolca vakitleri var. Cox, bu süreyi Matt Murdock’ın hukuk kariyerine biraz daha vakit ayırabilmesi için kullanacaklarını umuyor. Çünkü gerçekten de Netflix adamcağızın diplomasını tozlanmaya bırakmıştı.

Bunun dışında Daredevil: Born Again dizisinin yönetmen koltuğunda Homeland dizisiyle Emmy kazanmış ve Dexter dizisinde 5 bölüm yönetmiş Michael Cuesta oturacak.

Kingpin rolü için Vincent D’Onofrio ve Punisher rolü için Jon Bernthal da diziye dönüyor.

Öte yandan Vanessa rolü başkasına gidiyor. Artık Wilson Fisk’in biricik sevgilisini Sandrine Holt canlandıracak.

Karen ve Foggy karakterlerini ise görüp görmeyeceğimizden emin değiliz. Fakat Deborah Ann Woll ve Elden Henson ile henüz iletişime geçmediklerini duyuyoruz. Ben James Weasley rolünde Toby Leonard Moore‘u da yeniden görmeyi çok isterdim ama Disney o konuda da benim hevesimi paylaşmıyor gibi duruyor.

Charlie Cox, She-Hulk dizisinde rol almaktan memnun olduğunu söylemişti. Fakat Daredevil hayranları Murdock’u ciddiytten uzak ve daha çapkın bir tavırla görmekten pek hoşlanmamıştı. Bu da Daredevil: Born Again’in Netflix’in karanlık tonunu seven ve dizinin geri dönmesi için imza toplayan hayranların sevdiği çizgiden uzaklaşacağı yönünde endişe yaratıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.