Dizi Haberleri

Yüzüklerin Efendisi Dizisine 4 Yeni Oyuncu Katıldı

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisine dört yeni oyuncu daha katıldı. Yeni katılan isimlerle ilk sezonun oyuncu kadrosu da tamamlandı.

İlk olarak 2020’nin başlarında çekimlerine başlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi, genişleyen kadrosuna Charles Edwards (The Crown), Will Fletcher (The Girl Who Fell), Amelie Child-Villiers (The Machine) ve Beau Cassidy‘yi de kattı. Sadece ilk sezonu için şimdiden 465 milyon dolara mal olduğu tahmin edilen dizi, 39 kişilik bir oyuncu kadrosuyla ilk sezon çekimlerini tamamlayacak.

Diziye yeni katılan bu dört oyuncunun hangi karakterleri canlandıracağına dair ayrıntılar gizli tutuluyor.

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Neler Göreceğiz

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisi, Tolkien’in Yüzük Kardeşliği’nden önceki yeni hikayeleri keşfedecek. Dizi, Orta Dünya tarihinin efsanevi İkinci Çağı’nın kahramanca efsanelerini ele alacak. J.R.R. Tolkien‘in Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde geçen olaylardan binlerce yıl öncesi anlatılacak.

Duyumlara göre Amazon, Yüzüklerin Efendisi için 5 sezonluk bir dizi sunacak. Bunun dışında bir yan dizi veya filmin de geliştirileceği yine söylentiler arasında. Dizi hakları için Amazon’un 250 milyon dolar ödediği biliniyor. Muhtemelen dizinin toplam maliyeti 1 milyar doların üzerinde olacak.

J.D. Payne ve Patrick McKay dizide yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) ilk iki bölümü yönetecek ve yapımcı ortağı Belén Atienza ile birlikte yürütücü yapımcılık yapacak.

Yazarlar arasında da Gennifer Hutchison (Breaking Bad), Jason Cahill (The Sopranos) ve Justin Doble (Stranger Things), Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Callum Greene (Star Wars: The Rise of Skywalker) ve eski Amazon yöneticilerinden Sharon Tal Yguado yer alıyor.

Yüzüklerin Efendisi dizisi için hâlâ bir tarih açıklanmadı. Pandemi öncesinde, Amazon Studios Başkanı Jennifer Salke, dizinin 2021 yılında ekranlara gelmesini umduğunu söylemişti. Zaman Çarkı dizisinin 2021’de ekranlara geleceğini duyuran Amazon, muhtemelen Yüzüklerin Efendisi’ni 2022 yılında seyirciyle buluşturacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.