Oyun Haberleri

StarCraft II: Legacy of the Void’in Beta Süreci Başlıyor!

starcraft-legacy-of-the-void

Blizzard’ın efsanevi bilimkurgu strateji serisi StarCraft, son viraja girmeye hazırlanıyor. 3 parça halinde yayınlanan devam oyununun, son halkası Legacy of Void hakkında Blizzard tarafından resmi açıklama var.

Yılbaşından önce yapılan açıklamalarda Legacy of Void’in ertelendiği ortaya çıkmıştı. Erteleme kararı, oyunun takipçilerini üzse de, beta süreci merak konusuydu.

Battle.net’in StarCraft sayfası üzerinden yapılan duyuru ile Legacy of Void’in beta sürecinin başlatıldığı duyuruldu. Bu duyurunun yanı sıra oyunun içeriğine ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıkmış oldu. 2010 yılında Wings of Liberty ile başlayan üçleme, Heart of the Swarm ile devam etmişti.

İnsan ve Zerg ırkları arasında süre gelen galaktik savaşa daha yakından baktığımız bu ek paketler, orijinal StarCraft’ın ardından neler yaşandığına da ışık tutuyordu. Üçlemenin en merak edilen halkası ise Legacy of Void oldu. Çünkü bu oyun ile birlikte StarCraft evreninin en merak edilen ırklarından biri olan Xel’Nagaları görme fırsatı yakalayacağız.

starcraft-2-legacy-of-void-gorsel

Resmi duyuruda ana karakterlerin yanı sıra Artanis, Rohana ve Karax gibi yeni tanıtılan karakterlere de detaylıca yer verilmiş. Karakterlerin dışında Protoss ırkı için yeni silahlara, gemilere ve birimlere de göz atabilirsiniz. Ayrıca yeni Multiplayer özellikleri de dikkatlerden kaçmıyor.

Daha fazla bilgi almak ve beta sürecine dahil olmak için resmi sayfaya gitmekte fayda var.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.