Oyun Haberleri

Riot Games Yeni Oyunu Mechs vs. Minions’ı Duyurdu!

mechs-vs-minions-banner

League of Legends oyunu ile çok büyük başarılara imza atan Riot Games geçtiğimiz gün yeni oyununu Youtube’a yüklediği kısa tanıtım videosu ile duyurdu.

Pek çoğu kişinin tahmininin aksine bu yeni oyun bir video oyun değil. Riot Games beklenmedik bir sürpriz yaparak yeni oyunu ile kutu oyun dünyasına giriş yaptı. Mechs vs. Minions isimli bu yeni oyun ile Riot Games hem kutu oyun severlere hem de kendi hayranlarına çok farklı bir oyun deneyimi sunacak gibi.

2 ile 4 kişi oynanabilen bu yeni oyun da League of Legends evreninden tanıdık yüzler göreceğiz. Yordle olarak bilinen ırktan 4 meşhur karakter Corki, Tristana, Heimerdinger ve Ziggs biz oyuncuların yöneteceği karakterler olacak. Cooperative oyun şekli ile oynanan bu oyunda oyuncular birlikte çalışarak düşmanları yok edip birbirinden farklı tam 10 görev senaryosunu bitirmeye çalışacaklar. Birbirinden farklı tam 10 adet görev gözünüze çok geldi ise daha bitmedi. Kutu içeriğinde 100’den fazla minyatürde dahil.

mechs-vs-minions-icerik

Eğer kutu oyun dünyasını yakından takip ediyorsanız bir süre önce medyaya sızan haber ile birlikte bu oyunun varlığından çoktan haberdar olmuş olabilirsiniz ancak bilmediğiniz şey bu oyunun yapımının tam 3 yıl  sürmüş olması. 1 buçuk yıl önce oyun şu anki halinden biraz daha farklı ve piyasaya sürmeye hazır iken oyun yapımcıları gizli bir toplantı yapıp iki kutu oyun eleştirmenini oyunlarını denemesi için çağırıyor. The Dice Tower’dan Tom Vasal ve Shut Up and Sit Down’dan Quintin Smith oyunda birden çok senaryo olmasının ve oyunun competitive (rekabete dayalı) olmasındansa cooperative (işbirliğine dayalı) olmasının oyunu daha güzel yapacağını tavsiye etmesi ile yapım 1 buçuk yıl daha uzuyor.

mechs-vs-minions1

Sadece Riot Games’in kendi sitesinden satılacak olan Mechs vs. Minions, 13 Ocak’ta satışa sunulmaya başlanacak. İlk olarak sadece 30 bin adet oyunun satışı olacak ancak bu sayı ilerleyen zamanlarda ve talepler doğrultusunda  yükselecek.  75$ fiyat etiketine sahip Mechs vs. Minions Avrupa’ya 5-10€ kargo bedeli ile birlikte satışa sunulacak.

Mechs vs Minions Tanıtım Videosu için:

YouTube player

Oyunun oynanış mekaniği ve kuralları için:

YouTube player

Yazan: Çağrı Zengin

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.