Oyun Haberleri

Pillars of Eternity Masaüstüne Geliyor!

pillars-of-eternity-banner

Geçtiğimiz hafta içerisinde pazara sürülen Pillars of Eternity, şimdiden yılın en iyi RPG oyunlarından biri olmaya aday.

Oyunun yapımcıları Pillars of Eternity dünyasını sadece sanal dünya ile sınırlandırmayacaklarını açıkladı.

Eski usul RPG ögeleri ile dolu olan PoE, modernize edilmiş altyapısı ile oyuncuların gönlünü fethetmeyi kısa sürede başardı. Ortalama 50-60 saat oyun süresi tanıyan PoE ile işimiz bitmedi. Obsidian Entertainment CEO’su Feargus Urquhart ile yapılan röportajda, PoE dünyası hakkında yeni bilgilere kavuştuk.

Urquhart, Kickstarter sürecinde çektikleri zorluklardan bahsettiği röportajında oyunun geleceğine yönelik planlarından da bahsetti. Şimdilik detayları açıklayamasa da, önümüzde 2 adet geniş ek paketin olduğu müjdesini verdi. Sadece bununla da sınırlı kalmadı. Pillars of Eternity, masaüstü kart ve FRP oyunu olarak da karşımıza çıkacak.

Feargus Urguhart
Feargus Urguhart

Daha önceden Interplay’de Fallout için tasarımlar yapan Chris Taylor’ın, Pillars of Eternity için kart oyunu geliştirdiği ortaya çıktı. 4 oyuncu ile oynanabilecek kart oyununun, benzerlerinden farklı olacağı iddia ediliyor. Yani klasik Trading Card Game türündeki oyunlar gibi olmayacak. Bunun yerine oyuncular diledikleri kahramanları seçerek, zindanlara girebilecek, yeni eşyalar bulma fırsatı yakalayacak.

Urquhart’a göre bu zengin evren sadece sanal dünya ile de sınırlı kalmayacak. Adını açıklayamadığı bir firma tarafından Pillars of Eternity için masaüstü FRP sistemi hazırlandığı da eklendi. Zaten oyunu oynayanlar, oyunun masaüstü sistemine ne kadar yakın olduğunu fark etmişlerdir. Obsidian Entertainment bu oyunlar için de farklı Kickstarter projeleri başlatacak.

Fallout: New Vegas’a yaptığı katkılardan sonra efsanevi televizyon dizisi South Park için The Stick of Truth oyununu geliştiren Obsidian Entertainment, nostalji kokan güzel projeleri yenileyerek hayatımıza sokmaya devam edecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.