Oyun Haberleri

Masaüstü FRP Keyfini Bilgisayara Getiren Narborion Saga Oylarınızı Bekliyor

Sevgili okurlar, siz de zaman zaman bu oyun cümbüşünün içinde sıkılıp farklı tatlar aramışsınızdır. Bu arayışınıza son verebilecek bir oyun bulmuş olabiliriz ancak oyunun bilgisayarlarımıza gelmesi için destekleriniz gerekiyor. Oyunumuzun adı Narborion Saga ve Steam Greenlight’ta oylarınızı bekliyor.

narborian-saga-resim

Oyunumuz, Liber Primus Games adındaki bağımsız geliştiriciler tarafından geliştiriliyor. RPG türündeki Narborion Saga, derin hikayesini anlatırken kendi maceranı kendin yarat, ölmeli oyun (roguelike) ve taktiksel savaş mekaniklerinden yararlanıyor. Özellikle kendi maceranı kendin yarat türünün bulunması old-school RPG sevenleri memnun etmeye yetecektir. Zaten oyunun tarzına baktığımızda da masaüstü FRP ambiyansını dijital ekrana yansıtmışlar gibi duruyor.

Yapımcı firma, öncesinde Narborion Saga isminde bir e-kitap çıkarmış. Sonrasında büyük bir potansiyel barındırdığına karar vermişler ve oyun yapmaya başlamışlar.

Oyun gerçekten güzel görünüyor. Size daha fazla nasıl anlatacağımı bilemiyorum. O yüzden Greenlight sayfasına gitmenizi ve oyunun videosunu izlemenizi tavsiye ediyorum. Gitmişken destek olmayı da unutmayalım.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.