Oyun Haberleri

Firefly Online 2014’te Geliyor

firefly-online-banner

Pek çok hayranı olan ve bilimkurgu meraklılarının çok sevdiği Firefly dizisi, şimdi de oyun olarak geliyor.

Margaret Weis Productions tarafından FRP kitapları çıkarılan ve masaüstü FRP oyuncularının erkenden oynayabildiği Firefly, şimdi de bilgisayar oyunu olarak gelecek.

firefly onlineYönetmen ve yazar Joss Whedon’ın bilimkurgu klasiği dizisi, sadece yarım sezon yayınlanmış ve tadı damağımızda kalmıştı. Konuyu toparlamak ve damağımızdaki tadı güçlendirmek için Serenity filmi yapılmıştı ve sonrasında öylece kalmıştı. Hep özlemle bekledik ve beklentilerimiz sonuç verdi. Firefly Online çok yakında geliyor.

Quantum Mechanix Inc. (QMx) ve Spark Plug Games tarafından geliştirilen oyun şu anda yapım aşamasında. Oyunun çevrimiçi stratejik bir rol yapma oyunu şeklinde olacağı belirtiliyor.

Bir gemi kaptanı olacağımız ve kendi mürettebatımızı oluşturarak oynayacağımız oyunda farklı gezegenlere yük taşıyıp orada görevler yapacağız.

Yine dizideki gibi bir space-western türünde olacak oyun 2014 yazında Windows ve Mac işletim sistemlerinde oynanabilir olacak. Ayrıca iOS ve Android tabanlı cihazlar için de geliştirmeler yapılıyor. Böylece çoklu platformda da oyunu oynayabileceksiniz. Mesela bilgisayarda kaldığınız yerden yolda giderken tablet veya cep telefonunuzdan devam edebileceksiniz.

Oyunla ilgili detaylar çok belli değil ancak Serenity gemisinin içine girebileceksek sadece bunun için bile oynanır. Oyunla ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.