Haberler

J.K. Rowling’i Üzen Harry Potter Teorisi

harry-potter

Bu diyarlardan bir Harry Potter efsanesi geldi geçti. Kimine göre ucuz hazırlanmış bir fantastik kurgu olsa da, birçoklarına göre en iyilerinden biri.

Bu yüzden seri hakkında ortaya atılan teoriler de bitmiyor.

Harry Potter serisi hakkında bugüne kadar birçok teori atıldı. Çoğu da serinin açık kalan kısımlarını doldurmak içindi. Bazılarıysa paragraf aralarını okumak için hazırlandı. Şu bir gerçek, Harry Potter severler (Potterhead) aramızda oldukça daha fazla teori ile karşılaşacağız. Ama bu seferki çok farklı.

YouTube kanalı Supercarlinbrothers’ın videosuna göre Hogwarts’ın unutulmaz müdürü Dumbledore da bir hortkuluk kullanıcısı. Odasındaki Fawkes isimli Anka Kuşu’nu hatırladınız mı? İşte o Anka, Dumbledore’un hortkuluku.

İlk başta çılgın bir fikir gibi gözükse de, videoyu izledikten sonra teoriye hak vermedim değil. Gerçi videoyu izleyen J.K. Rowling de, bu teorinin kendisini oldukça üzdüğünü belirtmiş.

 

Kararı size bırakalım. Sizce Dumbledore’un bir hortkuluğu var mıydı?

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Video hakkında keşke biraz açıklama yapsaydın. Türkçe 2 paragraf yazıp aha bu da video demek güzel içerik üretme şekliymiş.

  2. J.K. Rowling’i üzen teori deyince sanki acıklı bir teoriymiş de ona üzülmüş gibi algılanıyor. Facebookta ki paylaşımda hatta “J.K. Rowling’i bile üzdü” (bileyi vurguluyorum) yazılması bu imayı daha da güçlendirmiş ama kadının dediği şey “Herhangi birinin buna inanıyor olması fikri beni garip bir şekilde üzüyor”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.